studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

Tina Krajna - Hit Records
 
  
 
 Uključite se u humanitarnu akciju
  
„Darujmo život“

   Zagreb, 20.05.2008.- Ovim Vas putem pozivamo da se uključite u humanitarnu akciju „Darujmo život“ kojom se prikuplja novac za kupnju mehaničke srčane crpke! Pridružite nam se na središnjem događanju koje će se održati u subotu, 24. svibnja na zagrebačkom Cvjetnom trgu s početkom u 11 sati, kada je predviđeno da nam se na prigodnom informativnom štandu akcije „Darujmo život“ pridruže istaknute javne osobe iz svijeta kulture, estrade, sporta i politike i da u neposrednom kontaktu s građanima promoviraju ovu iznimno važnu humanitarnu akciju.
   Na štandu će nam se pridružiti i liječnici s KBC-a Zagreb koji će govoriti o prevenciji kardiovaskularnih bolesti i važnosti akcije „Darujmo život“ i inicijatorica akcije i Dr. Jasna Stoić-Brezak, a cjelokupni event održat će se uz pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića.
   Istoga dana, 24. svibnja od prijepodnevnih sati igrat će se i humanitarni golf turnir „Zlatno srce“ na Golf terenu Golf & Country Cluba Zagreb, a sav prihod od turnira Golf & Country Club donirat će humanitarnoj akciji "Darujmo život". Po završetku turnira, od 16 sati nadalje, u Golf & Country Clubu će se održati prigodni program koji će voditi gospodin Zlatan Zuhrić Zuhra, a nagrade golferima uručivat će Josipa Lisac, koja će i sama prethodno sudjelovati u golf turniru.
   Zatajivanje srca među vodećim je uzrocima smrti, ali i invaliditeta u Hrvatskoj. Čak pedeset posto pacijenata oboljelih od kardiovaskularnih bolesti umre unutar pet godina, a zbog prestanka rada srca, godišnje u Hrvatskoj umire na desetke ljudi ne dočekavši izlječenje ili transplantaciju. Mnogi od njih bili bi spašeni kada bi im na raspolaganju bila srčana mehanička crpka - elektronički programirana crpka za mehaničku potporu oštećenog i oslabljenog srca koja omogućava „premoštavanje“ dramatičnoga razdoblja od nastupa teškoga zatajivanja rada srca do izlječenja ili do transplantacije.
   Upravo zbog toga, liječnici KBC-a Zagreb i Hrvatska udruga Transplant koja okuplja osobe s transplantiranim organima pokrenuli su humanitarnu akciju "Darujmo život".
   Akciju možete podržati i pozivom na broj 060 9012 kojim donirate 6,10 kn.
   Priključite joj se i Vi!
   Pridružite nam se na Cvjetnom trgu u subotu, 24.5. u 11 sati!
 
 
always exclusive studio 2t