studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

Tina Krajna za MissUna.com
U prodaji i drugo DVD izdanje
„Toše Proeski Live 2007“
 
  
  Zagreb, 26.02.2008.- Nakon izlaska DVD-a "Toše Proeski – Gradski stadion Skopje 2004. i Gradski stadion Skopje 2006. ", Hit Records nastavlja s objavom DVD izdanja u spomen na preminulog makedonskog slavuja Tošu Proeskog.
   
Tako će se od ovog tjedna u prodaji naći i dugo čekano dvostruko DVD izdanje „Toše Proeski Live 2007“ koje sadrži i jedinstvene snimke sa zagrebačke promocije albuma „Igra bez granica“.
   
Prvi DVD u sklopu izdanja „Toše Proeski Live 2007“ donosi spektakularni prošlogodišnji koncert Toše Proeskog iz beogradske „Arene“, na kojemu je Toše zapjevao s talijanskom pop zvijezdom Giannom Nannini i s drugim posebnim gostima. „Pratim te“, „Rane na usnama“, „Kažem lady“, „Tajno moja“, „Lagala nas mala“, „Poljsko cvijeće“ „Nesanica“ i „Srce nije kamen“ samo su neki od Tošinih kultnih pjesama koje je otpjevao na trosatnom beogradskom spektaklu.
   
Uz makedonsku narodnu pjesmu „Jovano, Jovanke“ koju je otpjevao s Biljom Krstić, Toše je svojoj publici poklonio i „More sokol pie voda na Vardarot “, s Giannon Nannini je zapjevao „Ariu“, a s Aleksandrom Milutinović hit „1200 milja“. Na drugom DVD-u nalaze se snimke sa zadnjeg Tošinog nastupa u Hrvatskoj. Radi se o promociji albuma „Igra bez granica“ koja je u rujnu 2007. održana u zagrebačkoj „Tvornici kulture“, a gdje je Toše pred nekoliko stotina uzvanika i fanova otpjevao „Igru bez granica“, „Još i danas zamiriši trešnja“, „Najljepše moje“, „Dal' si sretnija“ i druge uspješnice s posljednjeg albuma.
   
Uz koncertne snimke iz Zagreba, ovdje se nalaze i snimke s koncerta koji je najsjajnija makedonska zvijezda održala u sklopu prošlogodišnjeg Hrvatskog radijskog festivala na Hvaru, uključujući i duet s Antonijom Šolom „Volim osmijeh tvoj“ za istoimenu kampanju dm-a, te izvedbu pjesme „Ostala si uvijek ista“ koju je Toše posvetio Đorđu Novkoviću.
   
Poseban bonus na drugom DVD-u izdanja „Toše Proeski Live 2007“ je dirljiv i retrospektivan spot za pjesmu „Moja“ u slovenskoj verziji, satkan od raznolikog video materijala s Tošinih nastupa i snimaka iz života, te je ujedno i hommage tragično preminulom glazbenom velikanu. DVD je u prodaji od 27.02.2008. u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.

 
 
always exclusive studio 2t