studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

Tina Krajna za MissUna.com
 
  
   Grupa Hari Mata Hari trijumfirala u prepunoj „Ciboni“
   
   Zagreb, 08.03.2008.- Popularni sarajevski bend Hari Mata Hari održao je 7. ožujka spektakularni „Koncert ljubavi“ u zagrebačkom košarkaškom centru „Dražen Petrović“. Šest tisuća ljudi dočekalo je Harija Varešanovića i članove ove kultne grupe raširenih ruku nakon punih 20 godina, a atmosfera je bila toliko nabijena emocijama, nostalgijom i radošću zbog ponovnog nastupa grupe Hari Mata Hari u „Ciboni“, da je tri puna sata, koliko je koncert trajao, naprosto proletjelo.
   Dok je grupa Hari Mata Hari nizala hitove, publika nije prestajala pjevati uglas velike bezvremenske uspješnice poput „Strah me da te volim“, „Volio bi' da te ne volim“, „Prsten i zlatni lanac“ i mnoge druge. Vrhunac večeri svakako je bila izvedba „Lejle“ i velikog hita „Zar je to još od nas ostalo“ koji je u sklopu zabavne liste HrTop-a 20 proglašen pjesmom godine.
   Uz Harija su zapjevala i druga provjerena estradna grla – na bini mu se pridružio Dražen Žerić Žera s kojim je Hari Varešanović zapjevao hit „Dok Miljacka protiče“, a pjevao je i s Ivanom Banfić te također s opernom pjevačicom Sandrom Bagarić i zborom Zagrebačke džamije „Arabeske“, te konačno i s mladim pjevačem u usponu Arminom Muzaferijom.
   Nakon trosatnog koncertnog spektakla, publika je teška srca prihvatila činjenicu da je koncertu došao kraj, pa su pohrlili na promotivni štand Hit Recordsa po svoj primjerak nove ekskluzivne kompilacije hitova grupe Hari Mata Hari – „Nikad bolje“ koja se odnedavno može kupiti u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a širom Hrvatske.
   Prezadovoljni uspjehom i sjajnom komunikacijom koju su te večeri ostvarili sa zagrebačkom publikom svih generacija, dečki iz grupe Hari Mata Hari družili su se do ranih jutarnjih sati s VIP gostima i mnogobrojnim predstavnicima medija na after partyu na kojem je svirala popularna bosansko-hercegovačka grupa Sarr-e-Roma.

Hari Mata Hari 7. ožujka uživo u Ciboni!
  Zagreb, 27.02.2008.- U pripremi je spektakularni koncert grupe Hari Mata Hari koji će se održati 7. ožujka u zagrebačkom Košarkaškom centru “Dražen Petrović” (Cibona).
   
Nakon punih dvedeset godina, ova će sarajevska grupa ponovno kročiti na binu dvorane „Dražen Petrović“ koja će bez sumnje biti ispunjena do posljednjeg mjesta! Kultni bend Hari Mata Hari jedan je od najpoznatijih predvodnika „Sarajevske pop škole“.
   
Na našim je prostorima počeo žariti i paliti osamdesetih godina, a frontmen benda Hajrudin Hari Varešanović prerastao je tijekom posljednjih dvadesetak godina u pravu pop ikonu. Grupa Hari Mata Hari je zajedno s osnivačem benda Harijem Varešanovićem svoj glazbeni put gradila suvereno još od prvog koncerta u sarajevskoj Skenderiji i albuma prvijenca – „U tvojoj kosi“ koji je objavljen davne 1985. godine.
   
Od tih prvih koraka na glazbenoj sceni, glazbenici okupljeni u grupi Hari Mata Hari, darovali su nam mnogobrojne besmrtne hitove. Neki od najvećih objedinjeni su na novoj kompilaciji hitova grupe Hari Mata Hari – „Nikad bolje“ koju je nedavno objavio Hit Records. Na albumu se nalazi petnaest velikih hitova grupe Hari Mata Hari, uključujući aktualni hit duet sa Žerom iz Crvene jabuke „Dok Miljacka protiče“, pjesmu „Zar je to još od nas ostalo“ koja je proglašena pjesmom godine u okviru zabavne liste HrTopa 20 i uspješnicu s Eurosonga „Lejla“. Tu su i hitovi „Ti si mi droga“, „Emina“, „Ja ne pijem“ i mnoge druge bezvremenske pjesme koje će poklonici grupe Hari Mata Hari moći čuti i uživo na višesatnom spektaklu u KC-u „Dražen Petrović“.
   
Hariju Varešanoviću i njegovom bendu Hari Mata Hari na bini će se pridružiti i gosti iznenađenja i upotpuniti koncert koji će zasigurno obilježiti 2008. godinu. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 100 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop „Sirius“ u Importanne galeriji i CD shop "M.J. Zagorka“ u Importanne centru.
   
Ulaznice će se također moći kupiti na blagajnama KC-a „Dražen Petrović“ od ponedjeljka, 3. ožujka pa sve do dana koncerta.

 
 
always exclusive studio 2t