studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

Tina Krajna za MissUna.com
Novosti sa muzičke estrade
 
  
   Slavonske Lole bolje nego ikad
   
Zagreb, 05.03.2008.- Na koncertu Slavonskih Lola održanom prije nekoliko dana u diskoteci „The Best“ publika nije mirovala ni na trenutak. Ovaj je popularni slavonski sastav predvođen Darkom Ergotićem oduševio mnogobrojnu publiku koja je do posljednjeg mjesta napunila ovu zagrebačku diskoteku, a tamburaški hitovi „Ledina“, „Srce mi puno radosti“, „T'eraj žestoko“, „Ti si moje najmilije“ i druge popularne pjesme Lola orile su se do kasno u noć. Iako se u klubu „The Best“ tradicionalno okuplja studentska populacija, te je večeri na koncertu bilo fanova Slavonskih Lola svih generacija, a mnogi su komentirali da Lole zvuče bolje nego ikad! Uz sve hitove s aktualnog albuma „Ledina“ u izdanju Hit Recordsa, Slavonske su lole izvodile i svoje stare hitove, a svojim su zagrebačkim obožavateljima obećali da će uskoro ponovno zasvirati u hrvatskoj metropoli.
   
   
TS Zvona na veselici u povodu Dana žena
   
Poznati tamburaški sastav Zvona priprema veliki koncert u povodu Dana žena, kada će točno 8. ožujka zasvirati i zapjevati svojim sugrađankama u Đakovu. Ovaj popularni tamburaški sastav čine članovi iz Đakova i Đakovštine, a svoj su aktualni album „Imam te tu“ izdali u diskografskoj kući Hit Records i oduševili ljubitelje dobre tamburaške pjesme širom Hrvatske. Pjesme „Aoj dada“, „Imam te tu”, „Mi smo šokci“ i „Stipa“ samo su neke od uspješnica đakovačkih tamburaša Zvona s albuma „Imam te tu“ koje će se zaoriti na veselici u prostranoj đakovačkoj sali za vjenčanja, smještenoj pored hotela „Đakovo“, a uz Zvona će zasvirati i đakovački sastavi Đerdani i Izvor, te mlada pjevačica Tina Grgić.
   
   
Halid Bešlić, Leo i grupa SMS
   
dobitnici Oskara popularnosti u BiH
   
   
Na jučerašnjoj dodjeli Oskara popularnosti koja se održala u Banja Luci, zajedno su trijumfirali Halid Bešlić, Leo i grupa SMS! Dok je Halidu u ruke otišao kipić za njegov aktualni album „Halid Bešlić 08“ koji je proglašen najboljim albumom narodne glazbe u Bosni i Hercegovini, grupa SMS je proglašena pop bandom godine, a popularni Leo primio je nagradu za pop pjevača godine. Oskar popularnosti već je tradicionalna manifestacija koja u Banja Luci svake godine okupi veliki broj glazbenih imena iz svijeta zabavne i narodne glazbe, a ovogodišnja, deseta po redu dodjela Oskara popularnosti, privukla je velik broj posjetitelja koji su dupkom ispunili banjalučku dvoranu „Borik“. Nominirani glazbenici su zahvalnu publiku nagradili i nastupima uživo, a jedan od najzapaženijih je bio nastup grupe SMS koja je dvoranu Borik zapalila svojim hitom „Dobro došla tugo“.
 
 
always exclusive studio 2t