studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World 2002

Best Model

Miss Universe Istra 2002

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe

Izbori Miss za Miss of the World 2002.
MISS BiH 2002.

 

 

     Sarajevo, 22. avgusta 2002. Daniela Vins, 17. godisnja Zenicanka, predstavljace u novembru ove godine Bosnu i Hercegovinu u Nigeriji, na Izboru za Miss Svijeta 2002. Ona je titulu najljepse djevojke BiH osvojila na spektakularnoj finalnoj priredbi, koja je odrzana u sarajevskom hotelu Holiday Inn.
  Njena prva pratilja je Selma Sejtanic, koja zivi u Norveskoj, a lenta druge pratilje pripala je Dragani Sojic iz Banja Luke, pobjednici na izboru Miss RS. Po prvi put na ovom 7. po redu izboru Miss BiH, dodjeljivana je i nagrada Miss Oriflame, sponzora izbora. Prva Miss Oriflame je takođe Dragana Sojic. Tako je ova djevojka u Banja Luku odnijela dvije titule i dvije lente.
   Ajla Dzafic iz Orasja je Miss fotogenicnosti, Sarajka Adrijana Gavric Miss medija, a Zvornicanka Aleksandra Kostic je bez titule, ali je zato dobila jednogodisnju stipendiju za studije u Beogradu.
  Noc prije izvrsen je i izbor Mistera BiH. Ova titula pripala je Banjalucaninu Nebojsi Malesevicu, koji će BiH predstavljati i na izboru Mistera Svijeta. Prvi pratilac je Sarajlija Boris Cigler, a drugi Tuzlak Sanel Horozic. Jasmin Liha iz Bihaca je Mister fotogenicnosti, a Mister sarma Dzanen Korjenic iz Sarajeva.

 
 

  always exclusive studio 2t