studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

Promocije albuma

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna
Stranice ljeta Nike Bulića
 
  
   Zagreb, 23.04.2007. - Promocija autorskog albuma Nike Bulića „Stranice ljeta“ koji je nedavno izašao u nakladi Hit Recordsa održat će se u srijedu 25.aprila/travnja, u Mulitimedijskom centru, Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb, s početkom u 20 sati. Direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić na «Stranicama ljeta» potpisuje tekstove i glazbu za sve pjesme, a o svojem glazbenom uratku autor kaže:
   „Album je nastajao u dugom vremenskom razdoblju od studentskih dana pa do danas. Ono što me čini sretnim i ponosnim je činjenica da su moje pjesme otpjevale istinske zvijezde hrvatskog glazbenog neba, na čemu sam im posebno zahvalan. Od naše Tereze, Olivera Dragojevića, Mladena Grdovića, Ibrice Jusića pa do Davora Radolfija, Iva Pattiere, Berekina, Najboljih hrvatskih tamburaša te klapa Maestrala i Raguse. Jednu pjesmu u pratnji Maestrala pjevam i ja.“
   Na samoj promociji albuma „Stranice ljeta“ nastupit će Oliver Dragojević, Ibrica Jusić, Tereza Kesovija, Stanko Šarić, Berekini, Mladen Grdović, Davor Radolfi. Inače, pjesma „Vila s Jadrana“ s Bulićevog autorskog albuma u izvedbi Olivera Dragojevića već sedam tjedana ne silazi s prvog mjesta top liste HrTop20.
 
 
always exclusive studio 2t