studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

 Exclusive for  MissUna: Tina Krajna

 

 

     THOMPSON RUŠI SVE REKORDE
   Zagreb, 17.05.2005.- Gdje je Thompson? Što radi? Pitanja su koja su se u zadnje vrijeme mogla čuti u kuloarskim razgovorima na mnogim estradnim događanjima, a prije svega ta pitanja postavlja Thompsonova mnogobrojna publika.
  Odgovor je jednostavan. Thompson je u studiju i snima nove pjesme. S vremena na vrijeme Thompson prekine snimanje u studiju i da bi napunio baterije održi poneki koncert.
 

Tako je THOMPSON prije desetak dana nastupao u Göteborgu (
Švedska). U planu je bio samo jedan koncert u petak, 7. svibnja međutim zbog velikog interesa publike Thompson je morao održati još jedan koncert u subotu.
 
  
Sydney and
  Melburn
  čekaju
  Thompsona
 

 
* E, moj narode -
     koncert desetljeća 
 
 
  Ovih dana Thompson se sprema na dalek put u Australiju gdje će boraviti od 20. do 30. svibnja, a čekaju ga unaprijed rasprodani veliki koncerti u Sydneyu i Melbourneu pod nazivom E moj narode - koncert desetljeća.
  U Sydneyu Thompson nastupa u nedjelju, 22. svibnja u Sydney Entertainment Centre, http://www.sydentcent.com.au/index.cfm?s=content&p=event_list  a u Melbourneu u Vodaphone Areni: http://www.mopt.com.au/pages/venues/vodafone.asp  koja se nalazi u sklopu Olimpijskog parka, u subotu, 28. svibnja. Spomenute dvorane mogu primiti više od 10 tisuća gledatelja, a na njihovim web stranicama Thompsonova najava koncerta nalazi se tik uz najave koncerata Kylie Minogue. http://www.mopt.com.au/events/index.asp
  Marko Perković Thompson u svojoj biografiji s ponosom može istaknuti da je on jedini europski izvođač koji je nastupao u tim svjetski poznatim dvoranama.
  Sve detalje o Thompsonovoj australskoj turneji možete naći i na vrlo dobro opremljenoj web stranici na adresi  http://www.mir.net.au/thompson .
 
 

 

  always exclusive studio 2t