studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

 Exclusive for  MissUna: Tina Krajna

 

 

                          Novi singl - najava novog albuma
     THOMPSON - DOLAZAK HRVATA
                  Hit Records s ponosom najavljuje novu skladbu
               Marka Perkovića Thompsona DOLAZAK HRVATA
  Zagreb, 17.06.2005.- Veličanstvenom završnicom koncertne turneje u Australiji, gdje je održao dva velika koncerta (Sydney/ Entertainment Centre 22. svibnja i Melbourne/ Vodafone Arena, 28. svibnja) Thompson je svojoj vjernoj publici najavio nove skladbe i novi album. Poznat po tome koliko mu je zadana riječ važna Thompson se odmah po povratku u Hrvatsku s ekipom izolirao u studiju radeći na novim skladbama.
  Snimanje je nakratko prekinuo u petak 10. lipnja kako bi u Hit Recordsu sa svojim suradnicima preslušao upravo snimljenu skladbu DOLAZAK HRVATA.
  I pokrenuta je medijska mašinerija! Od trenutka kad je skladba po prvi put puštena u eter (Narodni radio, ponedjeljak, 13. lipnja 2005. u 12,05) telefoni u redakciji radija i u Hit Recordsu ne prestaju zvoniti. Mnogi slušatelji željeli su Thompsonu odati priznanje na odličnoj pjesmi te saznati kad mogu očekivati novi album na tržištu.
  Stoga ponosno najavljujemo da će novi album Thompsona u izdanju Hit Recordsa biti objavljen početkom jeseni ove godine. Thompson će održati i niz koncerata tijekom ljeta, ovisno o radu na albumu. Međutim bez obzira koliko imao posla jedan je poziv na koji se Thompson uvijek odziva, a to je nastup u humanitarne svrhe. S   Stoga se rado odazvao pozivu da nastupi na humanitarnom koncertu TAMO GDJE SE DUGA RAĐA čiji je prihod namijenjen izgradnji srušene crkve sv. Ante Petrićevac u Banja Luci. Koncert će se održati u nedjelju, 19. lipnja 2005. u KD Vatroslava Lisinskog.
  O svim novostima vezanim uz Thompsona i njegov rad izvještavat ćemo vas na vrijeme.
 
 

 

  always exclusive studio 2t