studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

EUROSONG JE PROŠAO A TINKA MILINOVIĆ TRAJE

 

 

Tinka zna uživati u plodovima slave
 
 Tinka i Roberto Carlos
 

 

     Weggis, 29.05.2006.- Tinka Milinović već nekoliko dana boravi u Weggisu, Švicarska, gdje je pozvana kao gost organizatora brazilskog trening kampa tokom priprema za svjetsko fudbalsko prvenstvo koje će se ubrzo održati u Njemačkoj.
     Poziv u goste je uslijedio kao plod nastupa za švicarsku na ovogodišnjem Eurosongu. Glavni organizatori boravka brazilske reprezentacije su ujedno i prijatelji Tinke Milinović koji su je bodrili na njenom nastupu za Švicarsku u Atini. Tokom svog boravka u Weggisu, Tinka snima i dijelove spota za jedan od singlova sa svog domaćeg albuma prvijenca koji će uskoro biti izdan na svim prostorima bivše Jugoslavije.
     Tinka je juče u Weggisu dala zapažen intervju za najtiražniji švicarski dnevni list Blick, zatim za švicarsku državnu televiziju Schweitzer Fernsehen SFDRS, i za najveću brazilsku televizijsku stanicu TV Internacional Rede Globo (Globe Network), gdje je najviše pažnje bilo posvećeno njenom nastupu za Švicarsku na Eurosongu, njeno gostovanje i ekskluzivno snimanje dijelova muzičkog spota u kampu brazilske reprezentacije, te nastavak dalje saradnje za njene projekte na Evropskom tržistu.
     Tinka je takođe imala priliku razgovarati s brazilskim zvijezdama s Ronaldinhom i Robertom Carlosom, te biti gost na svečanoj večeri britanske kompanije Kentaro koja je i organizovala ovaj međunarodni spektakl.
                                    Na slici: inervju za Blick

Sa akreditacijom
Brazil football camp-a

  always exclusive studio 2t