studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

U Grčkoj ćemo boraviti 5 dana, a spot za pjesmu 'If We All Give A Little' ćemo osim u Atini snimati i u malom pitoresknom gradiću Nafplion

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Pjevačica Tinka uživa dok može

 

 

Tinka leti za Atinu, gdje će snimati spot
    Sarajevo, 23.02.2006.- Nakon što će ove subote voditi program iznenađenja u poluvremenu košarkaske utakmice Goodyear Lige Bosna BHTelecom-Partizan u dvorani Skenderija, Tinka leti za Atinu gdje će snimati video spot za pjesmu "If We All Give A Little", predstavnicu Švicarske na Eurosongu u Grčkoj koji će se održati 20.maja ove godine.
   "U Grčkoj ćemo boraviti 5 dana, a spot za pjesmu 'If We All Give A Little' ćemo osim u Atini snimati i u malom pitoresknom gradiću Nafplion na Egejskom moru, udaljenom 150 km od Atine. Saradnja sa Švicarcima je besprijekorna", rekla je Tinka.
   Švicarska državna televizija (Schweizer Fernsehen SFDRS) je dugo vremena tražila idealan prirodni krajolik za snimanje našeg spota, a Nafplion ima sve to: prelijepe pejsaže, vjekovima omađijan stari dio grada, romantične plaže i tihu morsku luku.
   O predstavljanju Švicarske na Eurosongu ove godine, Tinka izjavljuje:
   "Pripala mi je izuzetna čast da budem prvi pjevač u istoriji BiH koji je pozvan da nastupi na Evroviziji za drugu državu. Presretna sam što mi se na ovaj način ukazala prilika da na Eurosongu predstavim sebe i Bosnu i Hercegovinu kao zemlju iz koje dolazim, iako kroz prizmu jedne sasvim druge i takođe prekrasne države, Švicarske."
   Švicarsku ove godine na Eurosongu predstavlja šestoročlana grupa solista "Six4One" posebno oformljena za ovu priliku, u kojoj pored nase bosanskohercegovačke TV zvijezde i magistrice opere Sarajke Tinke Milinović, nastupaju još i Šveđanin Andreas, Maltežanin Keith, Portugalac Marco, Švicarkinja Claudia, i Izraelka Liel.
 

 

  always exclusive studio 2t