studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

TINKA MILINOVIĆ KORISTI ULOGU INTERNACIONALNE ZVIJEZDE

 

 

       Tinka se predstavila i u Minsku
 
    Sarajevo, 09.05.2006.- BH pjevačica Tinka Milinović, ovogodišnja predstavnica Švicarske na Eurosongu u Atini, upravo se vratila iz 4-dnevne promotivne posjete Minsku, Bjelorusija.
    Uradila je više od 20 gostovanja i intervjua za bjeloruske televizijske i radio stanice, među kojima izdvaja televizijska gostovanja u emisijama "Dobro jutro, Bjelorusijo", talk show uživo "Family Affairs", dječju tv emisiju "Tvoj Format", i nastup i intervju na First Musical Channel TV. Od gostovanja uživo na najslušanijim radio stanicama izdvaja Radio Unistar, Radio Radius FM, Radio Mir, Internacionalni Radio, i Alpha Radio.
    13.maja Tinka putuje za Atinu gdje će uz kolege iz grupe Six4One braniti boje Švicarske, ali i Bosne i Hercegovine jer već svi strani novinari i strane zemlje mjesecima pišu da Švicarsku predstavlja i Bosanka i Hercegovka. Tinka uz Six4One nastupa prva po redu i to direktno u finalu koje će se održati 20.maja, s pjesmom "If We All Give A Little". Pred preko 500 miliona gledatelja Eurosonga širom svijeta, Tinka će nastupiti u kreaciji naše poznate bh. kreatorke Jasne Hadžimehmedović-Bekrić.
         Na našoj fotki : jedan od tv intervjua s Tinkom u Minsku.
 

 

  always exclusive studio 2t