studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Pjevačica Tinka na stazama slave - exclusive iz Grčke

 

 

   Na meti paparazza
    Nafplion, Grčka, 03.04.2006.- Tinka Milinović je već u Grčkoj, u gradiću Nafplion na Egejskom moru. Tu je ovih dana snimala spot za pjesmu "If We All Give A Little", pjesmu predstavnicu Švicarske na Eurosongu u Atini 2006. Počesto je kao prava atrakcija, okružena mnoštvom fotoreportera ali i paparazza, obzirom da je zahvaljujući zanimljivoj "švicarskoj kombinaciji" postala prava estradna medijska ličnost. Tako smo i mi dobili nekoliko paparazzo fotkica, od kojih izdvajamo dvije na ovoj stranici...   
    Na pitanje kako komentariše ove slike, Tinka je rekla:
    - Istina je da su naš dolazak i snimanje izazvali ogromnu medijsku pažnju u Grčkoj, a posebice u Nafplionu koji je malo mjestašce i pravi mali raj na zemlji. Cijeli gradić je bio na nogama tih 5 dana koliko smo bili tamo. Nekada i kad smo htjeli odmoriti izmedju snimanja ili jednostavno prošetati, jesti ili ići u shoping, nismo mogli jer je pritisak paparazza koji su pratili svaki naš korak bio zaista nevjerovatan. Ipak, ovakvo iskustvo je nezaboravno i od neprocjenjive vrijednosti. Predivno smo bili ugošćeni i zadovoljstvo našeg boravka je bilo obostrano.
    Reditelj video spota grupe "six4one" koja ove godine predstavlja Švicarsku, a za koju nastupa i naša TINKA MILINOVIĆ, je bio Reto Caduff, Švicarac koji već dugi niz godina živi i radi u Hollywoodu i Los Angelesu. Radio je s velikim imenima poput Shaq, Madonne, Angeline Jolie, itd.

** Tinka na meti fotografa i u trenucima kad priča mobitelom, u pauzi između snimanja video spota za švicarsku pjesmu predstavnicu na Eurosongu.

  **  grčki paparazzi su uslikali i objavili sliku Švedjanina Andreasa Lundstedt-a (iz grupe Alcazar), naše TINKE MILINOVIĆ, i Portugalca Marco Matias-a tokom njihovog boravka u Grčkoj. Oni skupa kao grupa solista "six4one" ove godine nastupaju za Švicarsku u Atini na Eurosongu.

 

 

  always exclusive studio 2t