studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Pjevačica Tinka na stazama slave

 

 

   Tinka gost Švicarske Ambasade
    Sarajevo, 11.03.2006.- Juče je (petak) u Ambasadi Švicarske u Sarajevu, Švicarski Ambasador Nj. E. Urs Breiter, primio Tinku povodom njenog nastupa na Eurosongu na kojem će ona kao Bosanka i Hercegovka predstavljati Švicarsku.
    - Ambasador gosp. Urs Breiter me izuzetno lijepo ugostio u Ambasadi Švicarske i izrazio punu podršku mom daljem radu. U ležernoj i prijatnoj atmosferi, razgovarali smo o mom nastupu za Švicarsku, o mom dosadašnjem radu i visokostručnom obrazovanju, kao i o albumima koje radim istovremeno u BiH i inostranstvu.

     - Naravno, dotakli smo se i drugih tema, koje su veoma bitne za razvoj dobrih odnosa Švicarske i Bosne i Hercegovine. Zaista sam uživala u prijatnom društvu i jednostavnom razgovoru s Nj. E. gosp. Breiterom.
     BiH Ambasadorka u Švicarskoj, Nj. E. Jasmina Pašalić je pozvana da prisustvuje promociji albuma grupe "six4one" koji će uz veliku medijsku pažnju biti upriličen u četvrtak 16.marta u Cirihu.

    - Želja mi je da na našoj promociji u Cirihu skrenem pažnju i na Bosnu i Hercegovinu, i to na svjež i pozitivan način kojeg mnogi ljudi u inostranstvu nisu svjesni da posjedujemo. Imidž naše zemlje, generalno u svijetu, na žalost nije na nivou koji bi mogli imati. Zato mi je čast i zadovoljstvo da kroz svoj nastup, svoju umjetnost, i svoje obrazovanje, pokažem da Bosna i Hercegovina ima i mnogo ljepših i kulturnijih stvari od onih štetnih po kojima smo nažalost "poznatiji".
    Na promociji će se, osim zajedničkog nastupa "six4one" s pjesmom "If We All Give A Little", Tinka predstaviti i s njenom najnovijom pjesmom s inostranog albuma "Time To Fall In Love Again".
 

 

  always exclusive studio 2t