studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

DM i Hit Records

home-ulazna

Tina Krajna za MissUna.com
HVALA SVIMA!
 
  
   Zagreb, 02.01.2008.- Diskografska kuća Hit Records i dm upućuju zahvalu svima koji su kupnjom albuma Toše Proeskog „Ako me pogledaš u oči“ dali svoj doprinos humanitarnom projektu „Dodaj notu dobrote“. Naime, album „Ako me pogledaš u oči“ objavljen je po prvi puta u Hrvatskoj u izdanju Hit Recordsa u prosincu 2007. kada se prodavao isključivo u u dm-ovim prodavaonicama, a sav prihod od prodaje cd-a dm će donirati Hrvatskom društvu glazbenih umjetnika.
   Novac je namijenjen školovanju mladih i talentiranih glazbenika i njihovom osvajanju svijeta klasične glazbe.
  
„Izuzetno velik interes građana za novim albumom Toše Proeskog „Ako me pogledaš u oči“, dm-u je u novoj godini osiguralo i mogućnost pomaganja mladim, vrhunskim glazbenicima u ostvarenju njihovih karijera. Ukupnim prihodom od prodanih cd-a dm će financirati njihovo školovanje i tako im pomoći u onim prvim, najtežim koracima, kada su unatoč velikom talentu i trudu, još nepoznati široj javnosti.“, s veseljem je istaknula Marinka Akrap, voditeljica nabave, marketinga i odnosa s javnošću dm-a.
  
Album Toše Proeskog „Ako me pogledaš u oči“ tijekom samo tri tjedna, koliko je u prodaji, dostigao je zlatnu nakladu. Do sada je prodano 10 222 primjerka, a svi dobri ljudi i ljubitelji Toše Proeskog koji se još nisu uključili u projekt „Dodaj notu dobrote“ i kupili Tošin album mogu ga i dalje kupiti po promotivnoj cijeni u svim prodavaonicama dm širom Hrvatske.
 
 
 
always exclusive studio 2t