studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com  

home-ulazna

Tina Krajna za MissUna:
 
  
  Zoran Jelenković oduševio Pitomaču s
  „Aršanjskim vilenjacima“

  Zagreb, 16.06.2008.- U završnici glazbenog festivala „Pjesme Podravine i Podravlja - Pitomača 2008.“ sve simpatije publike pripale su Zoranu Jelenkoviću koji je u pratnji tamburaškog sastava Licitari izveo pjesmu „Aršanjski vilenjaci“.
  
Uz gromoglasni pljesak koji ga je nakon upečatljivog scenskog nastupa još jednom vratio pred publiku, Zoran Jelenković nije krio koliko mu je podrška publike na ovom festivalu značila.
  
„Zna se da sam ja Dalmatinac, ali sam ovu pjesmu posvetio upravo ovom pitomom narodu s kojim sam se spojio na jednoj dalmatinsko-tamburaškoj frekvenciji!“ rekao je Zoran Jelenković i istaknuo da ga je pri pisanju stihova i glazbe za pjesmu „Aršanjski vilenjaci“ nadahnulo malo mjesto nadomak Pitomače i legenda o Aršanjskim vilenjacima.
  
„Za Aršanj su me vezali svi divni ljudi iz tog vinogradarskog kraja i, naravno, dobro vino koje smo zajedno pili. Ovom im se pjesmom ujedno želim odužiti i zahvaliti im na gostoprimstvu“ kaže popularni Zadranin čiji će se novi album u izdanju Hit Recordsa naći na tržištu ove godine.
  
Dakako, pjesma „Aršanjski vilenjaci“ koja je svoju premijeru doživjela u subotu, 14.6.2008. u Pitomači, također će se naći na novom albumu!
 
 
always exclusive studio 2t