studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

 Nakon Planinarskog pohoda pješice Bihać - Mostar 2004., dokumentarni film o ovom poduhvatu promoviran u Bihaću, a u petak, 15.oktobra održana premijera u Kulturnom centru u Mostaru

 
U organizaciji Vlade USK, u Kulturnom centru u Mostaru predstavljen je dokumentarni film Adema Alagića "Bihać-Mostar 2004", koji svjedoči o ljudskoj istrajnosti i simobličkom povezivanju Bihaća i Mostara, Une i Neretve, koracima grupe od 60 planinara razne starosne dobi. Uz promociju filma o ovom planinarskom pohodu upriličenom uz svečano otvaranje repliciranog Starog mosta, otvorena je i izložba fotografija koja ilustruje ovaj neobični poduhvat.

 
 Program predstavljanja autora i filmskog djela, u Mostaru je, baš kao i u Bihaću, vodio šarmantni Esad Budimlić, a promotori su bili takođe Elvira Cerić novinarka i Hasan Arnautović snimatelj FTV . Dolje: Adem Alagić sa suprugom i kćerkom.
 Predsjednici Rotary kluba Mostar Ekrem Krpo i Rotary kluba Bihać, prof.dr.sci. Adem Salihagić, čestitali su autoru za ostvareno filmsko djelo.


Uz Mostarce, na promociju su došli učesnici planinarskog pohoda iz više BiH-gradova, zatim predstavnici Crvenog križa i Turističke zajednice USK, te članovi Rotary kluba Bihać i domaćeg Rotary kluba Mostar. Desno: Jelka Kebo, direktorica Kulturnog centra Mostar uručila je poklon knjige MOSTAR autoru filma i Mehi Zahiroviću, predsjedniku Planinarskog društva "Runolist" Bihać.

Sa promocije u Bihaću  /  next>>

  always exclusive studio 2t