studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

Tako bi Tinka bila prva umjetnica s naših prostora kojoj bi pošlo za rukom objaviti album na engleskom jeziku koji bi se trebao naći u prodaji na svih 5 kontinenata.

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

TINKA potpisala ekskluzivni ugovor s poznatom Njemačkom izdavačkom kućom

 

 

Na engleskom i na pet kontinenata
    Sarajevo, 15.02.2006.- TINKA Milinović, poznata bh. pjevačica i tv zvijezda, magistrica opere i solo pjevanja, predstavnica Švicarske na Eurosongu u Atini 2006., sada već na dobro utabanom putu i ka internacionalnoj slavi, potpisala je EKSKLUZIVNI ugovor za album na engleskom jeziku s renomiranom njemačkom izdavačkom kućom, i snima album u Njemačkoj!
    Po domaćim, ali sada već i po evropskim muzičkim krugovima, kruže priče da Tinka u Njemačkoj snima album na engleskom jeziku za inostrano tržiste, koji bi trebao biti završen i imati premijeru u isto vrijeme kad i njen bosansko-hercegovački album prvijenac.
    Jedna od najrenomiranijih evropskih diskografskih kuća je potpisala ekskluzivan ugovor s Tinkom, i biće izdavač ovog albuma, a radiće distribuciju albuma po cijelom svijetu. Tako bi Tinka bila prva umjetnica s naših prostora kojoj bi pošlo za rukom objaviti album na engleskom jeziku koji bi se trebao naći u prodaji na svih 5 kontinenata.
    Zahvaljujući ovom projektu, Tinki se otvaraju vrata najpoznatijih TV stanica poput VIVE, njemačkog MTV-a, itd, a pretpostavljamo da već stižu i ponude sa svih strana za njena gostovanja, promocije, i nastupe u emisijama.
    Kontaktirali smo Tinku koja na sve ovo, uzbuđeno i vedro, kaže:
    "Da, istina je... O ovakvim stvarima se može samo sanjati, jer se senzacionalne prilike poput ove dešavaju jednom u životu. Ovo što mi se u događa je dokaz da se svaki san može ostvariti uz mnogo rada, talenta, upornosti i sreće. Tek sad treba zapeti i vidjeti kuda me ovo divno profesionalno putešestvije može odvesti. Uzbuđena sam da saznam koje sve nove mogućnosti mogu proizaći iz svega ovoga.
    Rado bih vam rekla još zanimljivih detalja o tome, ali mi klauzule ugovora to
još uvijek ne dopuštaju. Čim ispoštujem dogovor, rado ću tu sjajnu vijest podijeliti s vama." 
 

 

  always exclusive studio 2t