studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
Topusko u ozračju likovne umjetnosti
 
7. likovna kolonija Topusko 06. okupila 22 umjetnika iz Zagrebačke, Sisačko-moslovačke i Karlovače županije i iz Unsko-sanskog kantona (BiH)
 
 
  Topusko, 26.05.2006.- Ovogodišnja likovna manifestacija se ocjenjuje kao još jedno divno jednodnevno druženje umjetnika, koji su organizatoru, Općinskoj organizaciji Crvenog križa, za dobrotvorne potrebe ostavili vrijedne slike, nadahnute iskrenošću i ljubavlju.
   Za razliku od prethodnih šest, ovogodišnji susret već ima atribut međunarodnog, obzirom na sudjelovanje četvorice autora sa područja Unsko-sanskog kantona (Tomislav Turkalj i Ahmet Ibukić iz Bihaća, te Firekt-Todo Abdić i Hajrudin Osmanagić iz Velike Kladuše). Ovim se među umjetnicima pokazuje potreba ponovnog uspostavljanja komunikacije i suradnje, te upućenosti jednih na druge, čemu nikakve administrative granice ne predstavljaju prepreku.
   O tome je upravo sa puno iskrenosti i oduševljenja na završnoj večeri prigodne riječi izrekao i domaćin susreta, Željko Rukavina, predsjednik Općinske organizacije Crvenog križa Topusko.
   On je naglasio da je manifestacija organizirana uz nesebičnu potporu općinskog načelnika Jerka Karete i Turističke zajednice Topusko, te sponzorstva "Gavrilovića".
   Ovo je bila prilika i za podsjećanje da su prve dvije kolonije 1997. i 1998. godine organizirale općinske strukture na čelu sa tadašnjim načelnikom Milanom Abramovićem, koji je osobni kontinuitet u potpori ovoj plemenitoj manifestaciji nastavio i do danas, ali sad u funkciji predsjednika Turističke zajednice Topusko.
 
   Za uspostavljanje suradnje i sudjelovanje u 7. likovnoj koloniji Topusko 2006. na prigodnoj večeri, u ime Sisačko-moslovačke županije, slikarima iz Bosne i Hercegovine, slikar Vladimir Gregurić iz Gline darovao je fotomonografije LONJSKO POLJE, autora Borisa Krstinića.
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t