studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

WHO 'ČISTI' PLANETU
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva
 

  
Austrijska novinarka tvrdi: Svinjska gripa je napravljena kako bi se cjepivom prorijedilo populaciju planete i ostvarila globalna kontrola!

  
 
'Kaznena prijava protiv Baxtera AG, Baxter Internationala i Avir Green Hill Biotechnologyja zbog razvijanja, proizvodnje, raspačavanja i oslobađanja biološkog oružja za masovno uništenje u Austriji između prosinca 2008. i veljače 2009. godine, s namjerom izazivanja globalne pandemije virusa ptičje gripe, te namjerom profitiranja od te pandemije', stoji u početku teksta tužbe koju je austrijska novinarka Jane Burgermeister podnijela 8. travnja državnom odvjetništvu u Beču. Svoje razloge, među kojima je i sumnja da su Baxter i Avir razvijali biokemijsko oružje u suradnji s tzv. Illuminatima ili skupinom Bilderberg, navela je na svom blogu.
  

   Najveći zločin u povijesti čovječanstva
  
  Jane Burgermeister
je sada otišla korak dalje - upozoravajući kako je na pomolu najveći zločin u povijesti čovječanstva, odlučila je uložiti kaznenu prijavu američkom FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ujedinjenih naroda i nekoliko visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva, uz optužbe za planiranje masovnog ubojstva. Uz to, novinarka će na američkim sudovima tražiti sudsku zabranu protiv obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe.Prema Burgermeister, bioterorizam promiče skupina američkih bankara koji kontroliraju Federalne rezerve, kao i WHO, UN i NATO. Skupina zavjerenika se također infiltrirala u vrh američke države.
  
  WHO isporučio ptičju gripu laboratorijima koji su je oslobodili

   Skupina koju optužuje novinarka, kako bi ujedno prorijedili civilizaciju i naknadno zaradili od prodaje cjepiva, preko Baxtera i drugih kompanija, oslobodili su umjetno stvorene viruse - ptičju i svinjsku gripu te upotrijebili obavezno cijepljenje u nekim zemljama. Naravno, u svrhu suzbijanja pandemije.
 

Njezina se nova tužba uvelike oslanja i na onu iz travnja. Tad je Burgermeister podastrla dokaze o tome da su laboratoriji Baxtera u Austriji namjerno oslobodili 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe. Virus je navodno za 16 laboratorija u četiri zemlje isporučila Svjetska zdravstvena organizacija, a iako se kod opasnih tvari, osobito onih klasificiranih kao bio-oružja, primjenjuju primjerene metode osiguranja, ovaj put je taj postupak izostao.Oslobađanje tih virusa služi, tvrdi nadalje Burgermeister, WHO-u kako bi nakon što prođe dovoljno vremena uvela stanje pandemije, te počela distribuirati cjepivo, u koje bi bile ubrizgane i razne smrtonosne bolesti te bi nastupilo prorjeđivanje svjetske populacije.
 
  SAD će prvi biti 'pročišćen'

 
  
Novinarka tvrdi da još od 2008. godine američka vlada sustavno uvodi mjere namijenjene smanjivanju ustavnih sloboda građana kako bi, kad dođe vrijeme, mogli provesti obavezno cijepljenje.
 Tu naravno i mediji igraju ulogu, uvjeravajući ljude u ozbiljnost svinjske gripe, te najavljujući cjepivo.
Konačno, ono što skupina koja je pokrenula čitav vrtlog zavjere pokušava postići, prvenstveno u SAD-u, je kontrola nad cijelom Sjevernom Amerikom u svrhu nesmetanog iskorištavanja njenih prirodnih resursa. Kasnije će se sličan ili isti proces odvijati, prema prognozama, u čitavom svijetu. Jesu li izjave nekih od optuženih mjesec dana nakon inicijative Burgermeister naznaka istinitosti njenih tvrdnji?


  - Virus je sada nezaustavljiv. Svijet ulazi u rani stadij prve epidemije gripe u 21. stoljeću. Ipak, ne očekujemo dramatičan i nagli skok u broju fatalnih zaraza - izjavila je Margaret Chan, glavna direktorica WHO-a 11. lipnja.
 Tom objavom, pišu svjetski mediji, WHO je dala farmaceutima zeleno svijetlo za pronalaženje cjepiva.
 Štoviše, "svaka zemlja će morati cijepiti građane protiv svinjske gripe i morat će odabrati tko će sve, osim medicinskih sestara i doktora imati prioritet za cijepljenje", rekla je Marie-Paule Kieny, direktor Inicijative WHO-a za istraživanje cjepiva.- Vijeće (WHO-a, op.a.) je prepoznalo da je pandemija virusa H1N1 nezaustavljiva te da se svim zemljama treba omogućiti pristup cjepivu - zaključila je Kieny, a već sad je vlada Velike Britanije objavila kako će, zbog rastućeg broja zaraženih i umrlih od svinjske gripe, cijepiti sve svoje građane.
 

 (preuzeto sa www.javno.hr )

 
 
always exclusive studio 2t