studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Dijana Tičić exclusive:

 
     SNOVI Zorice Andrijašević
 

   Zagreb, 13.02.2006.- Zorica Andrijašević, rođena Makaranka, pjevačku karijeru je započela kao Funky Lady, naime tako se zvao njen prvi album (2000) i prvi hit. Nakon funky faze Zorica se okušala u pop dance izričaju i to poprilično uspješno. Iz te faze ostali su hitovi Taj zadnji put, Tvoj početak i kraj (duet s Azzurom), Te quiero amor…
   Zorica Andrijašević od 1998. godine tradicionalno nastupa na Hrvatskom radijskom festivalu. Prošlogodišnjim nastupom u finalu pjesmom Daleko bilo Zorica se predstavila u posve novom pop zabavnom stilu. Zadovoljna uspjehom koji je skladba postigla Zorica je pomno birala pjesme za svoj drugi album upravo na tragu tog glazbenog izričaja. Mijenjajući glazbeni stil Zorica je odlučila da ime Donna koje je obilježilo njenu karijeru u inozemstvu i u vrijeme vladavine dancea u Hrvatskoj više ne koristi. Novi album nosi naziv Snovi i sadrži 11 pjesama, te foto galeriju i dva video spota.
   U stvaranju albuma Zorica je surađivala s intenacionalnom ekipom među kojima je najpoznatija hit makerica Marina Tucaković (autorica 7 tekstova). Glazbu za 8 pjesama potpisuje Zoran Kiki Lesendrić (ex Piloti) koji duže vrijeme radi kao glazbeni producent u Ateni. Zorica je autorica glazbe na tri pjesme i 4 teksta. Najveću podršku Zorici je dao Miroslav Rus koji je i supervizor cijelog projekta. Skladba Javor već je duže vrijeme hit na radijskim top ljestvicama (na nacionalnoj hrvatskoj top listi HRTop 20 na visokoj poziciji), a istoimeni video broj rado je gledan na svim TV programima. Zanimljivo je da je video broj (produkcija Code studio) sniman u blizini granice s Rumunjskom u pitoresknom malom mjestu.Za ovogodišnji 10. Hrvatski radijski festival Zorica je na natječaj uputila pjesmu Tko to zna, nada se da će pjesma ući u festivalski odabir (Tko to zna?) te planira za nju snimiti video spot.
   Promocija albuma Snovi Zorce Andrijašević održat će se u ožujku.
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t