studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

JUBILEJI NA ESTRADI

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU

Tina Krajna exclusive:

 
Baruni – deset godina s Vama
 

    Zagreb, 11. 08.2006.- Grupa Baruni ove godine slavi 10. rođendan u svijetu estrade. Slavlje je počelo na 10. Hrvatskom radijskom festivalu, gdje su Baruni za pjesmu „Mene grije“ osvojili nagradu glazbenih urednika u zabavnoj kategoriji.
    U tih deset godina zajedno s Vama, Baruni su izdali sedam albuma. Povodom obilježavanja 10. rođendana, svojim su slušateljima pripremili pravu poslasticu - novi album „Najbolje od najboljeg“. Album je u prodaji od 10. kolovoza, a osim što se prodaje po promotivnoj cijeni, album sadrži čak 22 hita, uključujući i megahit „Mene grije“. Baruni su se potrudili i dobro znane pjesme poput „Kada Sava krene prema Brodu“, „Jer ljubav nije za mene“, „Dobro mi došla stara ljubavi“, „Monika“, „Pada snijeg Ana“ i druge, snimiti u potpuno novome ruhu, te vjerujemo da će Vas i one oduševiti.
    Osim albuma „Najbolje od najboljeg“, Baruni su pripremili i cijeli niz nagradnih igara. Još uvijek se možete uključiti u nagradnu igru Večernjeg lista (prilog Ekran) i osvojiti novi kompilacijski album Baruna - "Najbolje od najboljeg" ili večeru sa članovima grupe. Zatim Velana trgovina u svojim prodavaonicama diljem Hrvatske poklanja svojim kupcima novi album Baruna „Najbolje od najboljeg“, a uskoro će krenuti i nagradna igra na internet stranici grupe Baruni www.baruni.net I ovo slavljeničko ljeto Baruni provode radno. Nakon odličnih koncerata u Metkoviću, Konavlima i Dubrovniku, mogli ste ih gledati i slušati prošloga vikenda na proslavi Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama.
    Ako niste bili među 50.000 okupljenih u Čavoglavama, njihov 10. rođendan s Barunima možete slaviti 15. kolovoza u Širokom Brijegu i 29. kolovoza u Karlovcu, gdje će Baruni već tradicionalno nastupiti na Danima piva.
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t