studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Koraljka Dilić exclusive for MissUna
 
   Hanka Paldum otvara Osječki
    
etno festival "Ethno-Os 2"

    

     Osijek, 30. 08.2007.-  Ovogodišnji dvodnevni osječki etno festival „Ethno-Os 2“ svečano će otvoriti kraljica sevdaha Hanka Paldum i to koncertom koji će se održati 06.09. 2007, u osječkoj Tvrđi (dvorište kluba Vega).
    
Hanka Paldum
će na ovom popularnom osječkom festivalu glazbe svijeta (world music) koji prije svega promiče multikulturalnost, predstaviti svoj novi projekt "Sevdalinkom kroz vrijeme" zajedno sa svojim orkestrom Cultura Music.
    
Posebni gosti Hanke Paldum te će večeri biti poznati osječki tamburaški sastav Lyra, a slavonsku će publiku zasigurno veseliti i činjenica da će Hanka te večeri uz bosanske sevdalinke u novim etno aranžmanima, zapjevati i uz zvuke tamburica, praćena tamburašima Lyre. Hanki će se također kao gost koncerta pridružiti i mladi bosnakohercegovački pjevač Neno Murić.
    

    
Tijekom drugog festivalskog dana, 07.09., u sklopu festivala Ethno-OS 2 svoj će fado koncert održati Jelana Radan, te pri tom predstaviti svoj posljednji live album „Moja potraga za fadom“.
    
Inače, festival Ethno-Os 2 održava se u organizaciji osječke neprofitne udruge "Život", pod posebnim pokroviteljstvom Grada Osijeka i Županije Osječko-baranjske, a uz to je dobrotvornog karatera - sav prihod od ulaznica za oba koncerta bit će doniran Azilu za nezbrinute i napuštene životinje u Nemetinu.
    
Ulaznice  se mogu kupiti u pretprodaji na prodajnim mjestima: Turistička zajednica Grada Osijeka, te u Hotelu „CENTRAL“ u Osijeku.

   

 

 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t