studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna: Novosti sa estrade
     
 
    
ITD BAND : Sve najbolje u prodaji od 04. listopada


    
Od 4. listopada u prodaji će biti dugoočekivano izdanje „Sve najbolje“, na kojem će se naći trideset hitova grupe ITD band – „Rođen u Zagrebu“, „Elena“, „Sonja“,“Vojnička“, „Skidam te pogledom“ „Lagano umirem“...
    
Dvostruki album, na kojem su sve snimke digitalno remasterirane, prodavat će se po cijeni jednog. Kako je u pop rock izdanju Hr Topa 20 rekao lider ITD banda, Miroslav Rus, band je razgovarao o mogućem ponovnom okupljanju. „Sve je moguće“, kazao je Rus ostavivši nas u nedoumici kad bi se to moglo dogoditi. Na albumu sve pjesme izvodi prvi pjevač ITD-a, Branislav Bekić.
    
Za tu je prigodu ponovno doputovao iz Švedske, kako bi otpjevao pjesmu S ove strane ljubavi. Uz hitove ITD banda, na albumu je i pjesma „Saloon“, koju su Bekić i Rus snimili za Rusov samostalni album Ima kurvi, nema para.
    
    
BARUNI : Rad na novim pjesmama


    
Dok se album „Najbolje od najboljeg“ odlično prodaje, Baruni ne spavaju na lovorikama.
    
Ovih dana trebali bi ući u studio i raditi na novim pjesmama. Danijel Banić , frontman Baruna, kaže kako bi se nova pjesma u eteru bi se trebala pojaviti tijekom narednih mjeseci.
    
Band polako priprema i novi studijski album, koji se u prodaji očekuje tijekom sljedeće godine. Inače, Baruni ove godine slave deset godina karijere, a u sklopu jubileja objavili su cd izdanje „Najbolje od najboljeg“, koji uključuje 22 hita.
    
    
    
ZORICA ANDRIJAŠEVIĆ : Nastup na Grand festivalu
    
    
Iako se na festivalu Zlatne žice Slavonije predstavila s novom pjesmom „Bijela krila“, koju zajednički potpisuje s Harijem Varešanovićem, aktualni singl Zorice Andrijašević je pjesma „Prevari me sa mnom“. „Tako sam odlučila u dogovoru sa svojom izdavačkom kućom Hit Records. Mislim da je to predobra pjesma da bi se tak tako ispustila i najavljujem da to ujedno nije i posljednji singl s albuma Snovi“, rekla je pjevačica u emisiji Hr Top 20. No Zorica radi punom parom.
    
Naime, 20. listopada predstavit će se na Grand festivalu u Srbiji. Zorica će otpjevati za sad još neimenovanu pjesmu koju potpisuju Marin a Tucaković i Romario. Ona je inače drugi hrvatski izvođač koji je potpisao ugovor s Grand produkcijom na čijem se čelu nalazi Lepa Brena. Zorica kaže da se još nisu upoznale, ali da bi se susret trebao dogoditi ovog vikenda.
    
    
HARI MATA HARI : Novi rekord za Lejlu
    
    
Hari Mata Hari s pjesmom „Lejla“, apsolutni je rekorder zabavne top liste Hr Topa 20. Prvom je uspjelo zadržati čelnu poziciju 14 tjedana za redom, 24 tjedna je u društvu najboljih, ostvario je najveći broj bodova u povijesti top liste (1427) te najveću razliku između prvog i drugog mjesta – čak 541 bod razlike. Ove podatke frontman banda Hari Varešanović je prokomentirao: „Neizmjerno sam sretan i ponosan na ovaj uspjeh. Hvala publici, Lejla je kruna uspjeha svih ovih godina lijepog druženja“.
    
Fantastičan odjek Lejle prolongirao je i izlazak novog singla, koji će biti objavljen tek početkom sljedeće godine, kada band ulazi u studio početi rad na novom albumu. U međuvremenu će svirati uglavnom po Europi, s najavljenim koncertima u Parizu, Londonu, Dusseldorfu, Beču te po skandinavskim zemljama.
    
    
MAX : Suradnja sa Šerbedžijom
    

    
Nakon što je s pjesmom „Varaš me, varaš“ osvojio nagradu za najbolju glazbu na međunarodnom pop festivalu u Zenici, mladi pjevač Max najavljuje nove pothvate.
    
Tako je u zabavnom izdanju Hr Topa 20 objavio da će mu sljedeći singl biti pjesma „Šampioni ljubavi“.
    
Zanimljivost singla bit će i u tome što u pjesmi kratkom recitacijom sudjeluje i naš proslavljeni glumac u Hollywoodu, Rade Šerbeđija. Nakon „Šampiona ljubavi“, Max će završiti i svoj debitantski album.
    
Autorstvo nad pjesmama povjerio je braći Mulahalilović, koji su radili i na debitantskom albumu Nere Stipičević.
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t