studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna: Novosti sa estrade (02)
     
 
    
Zorica Andrijašević: Na Grand festival sa „Starim Renaultom“


    Zagreb, 16.10.2006.-
Zorica nastavlja uspješnu godinu i izvan Hrvatske. Veliki povratak na scenu obilježila je hitovima „Daleko bilo“, „Javor“, „Prevari me samnom“ i „Tko to zna“ sa njenog zadnjeg albuma „Snovi“, no tu nije kraj. Zorica će nastupiti na predstojećem Grand festivalu koji se održava 24. i 25. listopada u Beogradu. Za festival je pripremila „Stari Renault“, naime tako se zove pjesma koju zajednički potpisuju Romario i Marina Tucaković. Zorica je drugi hrvatski izvođač koji je potpisao ugovor s Grand produkcijom na čijem se čelu nalazi Lepa Brena.

    
    
Leo:     „Ako varaš“ najizvođenija pjesma
                         
na festivalu Zagorska krijesnica

    Leo se okitio još jednim priznanjem. Popularni pjevač sa festivala Zagorska krijesnica vratio se s nagradom. Naime, Leo je na tom festivalu nastupio prošle godine sa pjesmom „Ako varaš“ koja je proglašena najizvođenijom pjesmom za 2005. godinu.

    
    
    
Sandi Cenov dobio sponzorski auto
    
Suzuki i promovirao novi video spotu
    
    
Sandi Cenov potpisao je sponzorski ugovor s Auto salonom Pupek, kojeg će promovirati vozeći se u novom automobilu marke Suzuki. U prostorijama Auto salona Pupek u Zagrebu Sandiju su uručeni ključevi novog automobila. Nakon službenog dijela, gosti su se preselili u „The Garage pub“ iznad auto salona, gdje je održana promocija novog video spota za Sandijev aktualni hit singl „Nemirna“

    
    
Zoran Jelenković postaje „Neidentificiran“
    
Nakon singlova „Cvit iz kamena“, „Tako je moralo biti“ (nagrada za interpretaciju „Zadarfest 2005“) „Ljubav na prvi pogled“, „Gitara bez žica“(HRF 2006), i „U žaru lipote“ sa albuma „I jopet san sija tu na kamen bili... Zoran Jelenković izbacuje još jedan singl. Novi singl sa njegovog zadnjeg albuma je pjesma „Neidentificiran“. Autor glazbe i teksta je Zoran Jelenković, dok se aranžmana prihvatio Ante Gašpardi.
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t