studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Dijana Tičić za MissUna
     

    DRAŽEN ZEČIĆ ZUHRIN GOST
    (subota, 14. listopada 2006. NOVA TV)

    
Zagreb, 11.10.2006.- Dražen Zečić i Hit Records, njegova diskografska kuća vrlo su zadovoljni prodajnim rezultatima koje postiže novi Zekin album „Zora“.
Naime u vrlo kratkom razdoblju od pojavljivanja na tržištu album je dostigao „zlatnu“ nakladu te je Dražen u zadnje tri godine postao vlasnik čak 8 zlatnih diskografskih trofeja. Uz odličnu prodaju albuma u Hrvatskoj Dražen je najprodavaniji hrvatski izvođač u Sloveniji što uz uvijek rasprodane koncerte dokazuje top lista najprodavanijih nosača zvuka u „deželi“. Naslovna pjesma „Zora“ s kojom je Dražen osvojio nagradu slušatelja na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu i danas zauzima visoka mjesta na top listama, a novi singl s albuma „Tvoje oči zelene“ polako zauzima primat u radijskom eteru.
Jedan od najpopularnijih TV showa u Hrvatskoj, Zuhra Show Nove TV upravo će ovu subotu pokušati dočarati barem dio onoga što osvaja Draženovu publiku. U najavi emisije Nova TV objavljuje:„Zuhra će ovog tjedna ugostiti osobu koja je jedina od rijetkih koje mogu početi sa stihom, a da publika nastavi pjevati pjesme. Barem tako tvrde upućeni za Zuhrinog gosta Dražena Zečića. Koristi li Zeko dijafragmu dok pjeva i kako mu uspijeva biti popularan, a gotovo da ga nema na malim ekranima? Mirko će pokušati postati popularan pjevajući Zečićevu pjesmu: "Nitko nema dva života..." Ide li pjevanje ipak bolje Zečiću ili Vlatki Pokos Radeljak, drugoj gošći ovotjednog showa? Duet Vlatke i Dražena Zečića – prvi put i samo u Zuhra light showu! Hoće li se nakon emisije možda nastaviti vokalna suradnja najprodavanijeg hrvatskog pjevača i gospođe Pokos Radeljak tek ćemo vidjeti.“
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t