studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna: Novosti sa estrade
     
 
     ITD band izdao dupli CD najvećih hitova „Sve najbolje“

    Zagreb, 09.10.2006.- .
Band koji je obilježio osamdesete godine, punio sportske dvorane i stadione, te izluđivao ondašnje curice, prekjučer je opet "oživio". Doduše, zasad samo na raritetnom nosaču zvuka nazvanom "Sve najbolje od ITD banda" dvostrukom CD-u koji po cijeni jednoga donosi 30 najvećih hitova Miroslava Rusa, osnivača i autora svih pjesama, te grupe koja je od 1982. do 1989. godine promijenila zacijelo najviše članova i postava, ali je unatoč tome punih sedam godina opstala u samome vrhu pop-scene ondašnje države.
    Tako se ovih dana u eteru čak 80 hrvatskih radijskih postaja, koje su medijski podržale taj projekt Hit Recordsa, ponovno vrte kultne Rusove laganice i "budnice" ITD banda, tadašnji veliki hitovi "Rođen u Zagrebu", "Sonja", "Vojnička", "Skidam te pogledom", "Majko zemljo", "20. vijek", "Slavenska minijatura", "Lagano umirem"... s njihova četiri studijska albuma.
    Sve su snimke digitalno remasterirane, a sve pjesme izvodi prvi pjevač ITD banda Branislav Bekić koji je za tu prigodu nedavno doputovao iz Švedske kako bi otpjevao i snimio pjesmu "S ove strane ljubavi". Miroslav Rus priznaje da je band razmišljao i o mogućem ponovnom okupljanju.
    Iako nije želio otkriti kad bi se to moglo dogoditi, zanimljivo je i u kojoj bi se to postavi moglo ostvariti - s obzirom na to da je kroz ITD band pod njegovim vodstvom prodefilirala cijela vojska vrsnih glazbenika: Branislav Bekić, Branko Kezele Jull, Fedor Boić, Miroslav Budanko Ajzić, Damir Lipošek Keks, Dražen Tomljenović, Mladen Graberski Graba, Žarko Fabek Febo, Rastislav Topolsky, Jadranko Mileusnić, Milan Bekić, Nebojša Tepšić, Tihomir Borošak, Damir Šimić, Goran Maretić, Kruno Brezak, Davor Borno...
    Budući da je ITD bio mistično skriveni band čije su pjesme preživjele sve igre skrivača, sve je moguće zagonetno kaže Rus.

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t