studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna: Ljetne turneje na estradi
     
 
                    
     Miroslav Škoro na koncertnoj turneji
    

    
Zagreb, 18.06.2007.-
Nakon što je s hitom „Šil, dil, daj“ na 11. HRF-u odnio nagradu glazbenih urednika za najbolju pjesmu u kategoriji zabavne glazbe, Miroslav Škoro nastavlja svoju dugoočekivanu koncertnu turneju širom Hrvatske.
    Mnogobrojne obožavatelje koji su s nestrpljenjem iščekivali njegove koncerte obradovat će vijest da u hitovima jednog od najprodavanijih i najuspješnijih hrvatskih izvođača tijekom mjeseca lipnja mogu uživati u sljedećim hrvatskim gradovima:
    
    
    24.06. Karlovac
    29.06. Požega
    30.06. Slavonski Brod
    01.07. Ivanić Grad
    06.07. Ivanec
    07.07. Nova Gradiška
    
    Uz to, ljubitelji glazbenog opusa Miroslava Škore napokon su došli na svoje! Naime, Miroslav Škoro je u izdavačkoj kući Hit Records upravo objavio dvije kompilacije svojih najvećih hitova: Sve najbolje (Vol. I) na kojoj poklonici tamburice mogu pronaći svoje omiljene tamburaške hitove Miroslava Škore poput Moja Juliška, Mata ili pak Ne dirajte mi ravnicu. Na drugom albumu hitova - Sve najbolje (Vol. II) nalaze se preostali hitovi Miroslava Škore, uz gitaru, a među njima i uspješnice Svetinja, Milo moje, Heroji ne plaču i mnoge druge. Čak 37 velikih hitova Miroslava Škore smjestilo se na ova dva ekskluzivna CD-a. Potražite ih već sada u prodaji!
    
    
Baruni nižu uspjehe
    
    Za popularne Barune ovog ljeta nema predaha! Laureati 11. Hrvatskog radijskog festivala s Hvara su se kući vratili s nagradom slušatelja za pjesmu „Kao nekad“. Hit pjesma za koju je tekst i glazbu napisao Miroslav Rus toliko se uvukla pod kožu slušateljima širom zemlje, da već puna tri tjedna ne silazi s prvog mjesta nacionalne top liste HrTop20. U međuvremenu, Baruni od 16. svibnja, kada će održati koncert u Bjelovaru, kreću na turneju po Hrvatskoj, a nastupat će i u Bosni i Hercegovini, gdje su sve traženiji. Nakon Bjelovara, Baruni će održati sljedeće koncerte tijekom lipnja i srpnja 2007.:
     2.06. Sv. Ivan Zelina
     23.06. Zagreb - Bundek
     24.06. Tounj
     29.06. Konavle, Pavlje Brdo
     30.06. Pakrac
     20.07. Stolac (BiH)
     21.07. Dubrovnik
     29.07. Novi Vinodolski
     14.08. Bilice
     17.08. Rakovica
    
    Za svoje vjerne fanove, Baruni spremaju i dodatno veliko iznenađenje – u pripremi je njihov novi singl. No, valja se još malo strpiti; nećemo vam ništa više otkriti, osim da se radi o zagarantiranom novom, ljetnom hitu Baruna!

    
   Novi spot grupe Ruswaj
    
    Sve popularnija grupa Ruswaj završila je snimanje novog video spota za pjesmu „Sada znam, to je ljubav“, s kojom su ušli u finale ovogodišnjeg 11. po redu Hrvatskog radijskog festivala. Najmlađi bend u Hrvatskoj prionuo je snimanju spota u Petrinji, a dečki su sve snimali sami, pa nije neobično da u svim kadrovima fali po jedan član – jedan je naime u svakom trenutku morao biti iza kamere.
    Autor teksta i glazbe za hit pjesmu „Sada znam, to je ljubav“ je Miroslav Rus, a za aranžman su zajedno odgovorni Miroslav Rus i Zvonimir Domazet.
    Dok se „Sada znam, to je ljubav“ penje po top listi HrTop 20 na kojoj trenutno zauzima odlično 5. mjesto, pozivamo vas da posjetite novu, preuređenu web stranicu grupe Ruswaj na www.gruparuswaj.com.
    Stranica se trenutačno puni i obnavlja, pa već vrlo skoro možete očekivati puno novih, dodatnih sadržaja.A kako Ruswaj zvuči uživo možete provjeriti na jednom od njihovih predstojećih koncerata:
    21.06. Sisak
    23.06. Zagreb, Bundek
    24.06. Garešnica

    
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t