studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna exclusive for MissUna
 
Vedran Mlakar - novo ime- novi spot
   
   
           Snimljen video spot za singl „Samo stalo je vrijeme“
     Zagreb, 30.08.2007.- U kasnim popodnevnim satima tijekom 2 dana snimao se video spot za Riječanina Vedrana Mlakara koji uz produkciju Katje Restović i njenog tima (k. rest VBC production) i Media art-a iz Rijeke - potpisuje prvi singl pod nazivom «Samo stalo je vrijeme» koje će 31.08.2007 premijerno izvesti na festivalu «Zlatne žice Slavonije» Požega 2007. uz promociju video spota iste večeri
     Snimanje se odvijalo u atraktivnom zdanju (interieri) u Poreču kod poznatog i kontraverznog hipnotizera Dr. Rausha (odvikavanje od pušenja i tretmani protiv debljine) . Kameru potpisuje «Rose Art» Josip Ružić.
     Make up i styling Robert Kozjak Team, a redateljica spota je Katja Restović. Snimanju je prisustvovao i pjevač Leo, te je u prijateljskoj i opuštenoj atsmoferi uz roštilj i dobro istarsko vino – rad bio pravo zadovoljstvo.
     «Ljubav je emocija koja se ne može kontrolirati. Ona se jednostavno dogodi, zaustavi sve oko sebe i ima svoj život. Ova je pjesma iskrena, stvarna i jednostavna. Tako zamišljam i ovaj spot. Jednostavan, kako ja to i inače radim ali ima veliku i jasnu poruku. Za Vedrana je to prvi ozbiljni spot i zato ću se koncentrirati na njegov lik da ga ljudi što bolje upoznaju i zapamte njegovo lice. Osim toga on ima toliko rijetku karizmu i sjajan vokal na hrvatskoj estradi - da to neće biti teško.» kaže redateljica spota .
   
     Glazbu za pjesmu «Samo stalo je vrijeme» potpisuje Marko Tomasović, aranžman Voljen Mlakar a tekst Katja Restović.
     Snimke u studiju izveli su Tonči Grabušić (bubanj) Henry Radanović (bas) i ostali sjajni riječki glazbenici. U pripremi su jos 3 nova singla čiju glazbu potpisuju Sandra Sagena, Neno Ninčević i Amir Kazić Leo. Fotografije i mp3 mogu se pogledati i poslušati na web situ www.vedran-mlakar.com .
    
    Novi singl, novog izvođača
    
„Vedran Mlakar – Samo stalo je vrijeme“
     Zagreb, 29.08.2007.- Riječanin Vedran Mlakar, 1973 vodenjak – (MIK prva nagrada 1999, MIK druga nagrada 2001) iz glazbene porodice (otac Erol Mlakar – solist/tenor HNK Zajc i brat Voljen Mlakar, glazbenik i aranžer /audio studio Media art) uz produkciju Katje Restović i njenog tima (k. rest VBC production) i Media art-a iz Rijeke - potpisuje prvi singl pod nazivom «Samo stalo je vrijeme» kojeg će 31.08.2007 premijerno izvesti na festivalu «Zlatne žice Slavonije» Požega 2007 uz promociju video spota iste večeri. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, aranžman Voljen Mlakar, a tekst Katja Restović. Snimke u studiu izveli su Tonči Grabušić (bubanj), Henry Radanović (bas) i ostali sjajni riječki glazbenici. U pripremi su jos 3 nova singla čiju glazbu potpisuju Sandra Sagena, Neno Ninčević i Leo. Fotografije i mp3 mogu se pogledati i poslušati na web stranici www.vedran-mlakar.com .

 

 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t