studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Tina Krajna exclusive for MissUna
 
  Uspješna godina Zorice Andrijašević i
      novi singl „Prevari me samnom“

   Zagreb, 22.08.2006.- Protekla godina za Zoricu Andrijašević bila je vrlo uspješna. Nakon što se vratila na estradnu scenu pod svojim pravim imenom i prezimenom (ex Donna), Zorica je izbacila već nekoliko vrlo uspješnih singlova sa novog albuma „Snovi“. Novi početak započeo je s pjesmom „Daleko bilo“ s kojom je ušla u samo finale 9. Hrvatskog radijskog festivala. Drugi singl sa albuma bila je pjesma „Javor“ s kojom se predstavila na prošlogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije.
    Pjesma je poharala top liste radio postaja i postala veliki hit. Treći singl sa albuma je pjesma „Tko to zna“ s kojom se Zorica predstavila u finalu ovogodišnjeg 10. Hrvatskog radijskog festivala. Nakon festivala Zorica je spremila kofere i ljeto provela radno na turneji diljem Lijepe naše sa grupom Hari Mata Hari.
    Nastupila je i u show programu na internacionalnim festivalima „Sunčane skale“ i „Ohridfest“. No to nije sve, Zorica ovih dana kreće sa novim singlom sa albuma „Snovi“, pjesmom „Prevari me samnom“, a nastupit će i festivalu „Zlatne žice Slavonije“. .

 

 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t