studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***

Dijana Tičić exclusive for MissUna

    ZASLUŽENI TRIJUMF NA 10. HRVATSKOM RADIJSKOM FESTIVALU  
GRAND PRIX POP/ROCK:
Tony Cetinski
GRAND PRIX ZABAVNA:
Marko Perković Thompson
POP/ROCK SLU©ATELJI:
Tony Cetinski
POP/ROCK GLAZBENI UREDNICI:
Tony Cetinski
ZABAVNA SLU©ATELJI:
Dražen Zečić
ZABAVNA GLAZBENI UREDNICI:
Baruni

                           

  Zagreb, 05.06.2006.- U sklopu 10. Hrvatskog radijskog festivala u Trogiru završena je finalna natjecateljska večer u kojoj je nastupio 21 izvođač. Podijeljene su nagrade u dvije kategorije: zabavnoj i pop-rock.
  Trostrukim pobjednikom proglašen je Tony Cetinski, koji je u kategoriji pop rock glazbe osvojio nagradu za najbolju pjesmu od strane glazbenih urednika, zatim nagradu na osnovu glasova slušatelja, te Grand prix nagradu.
  
Grand Prix Cetinski je osvojio s pjesmom “Sve je s tobom napokon na mjestu”.
  
U kategoriji zabavne glazbe Grand Prix, unatoč tomu što nije nastupio na festivalu zbog nastupa u HRT-ovoj emisiji "Derbi", osvojio je Marko Perković Thompson s pjesmom “Tamo gdje su moji korijeni”.
  
Urednici su najboljima proglasili Barune i pjesmu “Mene grije”, a slušateljima radijskih postaje najdraži je bio Dražen Zečić i pjesma “Zora”.
  
Svim dobitnicima upućujemo iskrene čestitke.
  
Uoči finalne večeri održali smo promociju naših novih izdanja. Predstavili smo nove zvijezda koje djeluju pod okriljem naše diskografske kuće.
  
Hari Mata Hari predstavio je izdanje najvećih hitova uključujući i europski hit „Lejla“, a novi CD „Alien“ promovirala je i najmlađa članica obitelji Hit Records – Nika Turković.
  
Najavili smo albume Lane Jurčević pod nazivom „1 razlog“, Maje Šuput i Baruna, koji ove godine obilježavaju 10 godina rada.

 (Dijana Tičić)
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t