studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

COLONIA u Bratislavi - Zuzana Čižmarikova ekskluzivno za Miss Una

Tako mili ljudi...
  Kad je naša Zuzana došla na razgovor sa Coloniom, rekla im je: "Pa, možemo pričati i na hrvatskom", na što je Indira odmah dodala: "Ženoooo, super!". Svi ostali novinari morali su s njima pričati na engleskom i to je bilo malo zamorno. "Članovi Colonie su tako mili ljudi"... - kaže Zuzana
, koja je požurila da nam pošalje ovaj tekst i set fotki samo za posjetioce našeg sajta.

     Bratislava, 10.12 2002 - Popularna hrvatska grupa COLONIA ovog tjedna doputovala je u Slovačku, gdje već nekoliko mjeseci važi za najuspješniju i izuzetno popularnu grupa iz Hrvatske. Njene pjesme se non-stop vrte u programima radio stanica i diskotekama, a video-spotove su među prvima na Top listi slovačke muzičke stanice Music Box.
   Članovi Colonie došli su u slovačku metropolu Bratislavu, zajedno sa svojim najmilijima (na slici) - Boris i Tomislav poveli su svoje plave ljubavi, a Indira je u pratnji muža Narcisa. Kažu, to je velika ljubav. 
   Dok su troje muzičara razgovarali sa novinarama, njihove drage polovine su sjedile u blizini. Rado su se odazvali molbi fgotoreportera da svi zajedno poziraju.
   "Imam veliku sreću, što moj muž stvarno voli moj posao," rekla je Indira, inače odjevena u seksi garderobu, i nastavila:
   "Pa, Nasrcis bi mogao projći i kao bodiguard, ima više od 2 metra," odgovorila 
sa tipičnim smijehom na pitanje, dali su ih članovi porodice došli čuvati. 
   U utorak 9.decembra Colonia je nastupila  na velikom božičnom koncertu kao "headliner", prilično kasno, u 22.00 sati. No ni to im nije smetalo. Puna dvorana publike zajedno je sa Coloniom pjevala sve hitove, a posebno su se napalili uz pjesme Za tvoje snene oči i Oduzimaš mi dah. 
   Colonia je predstavila i novi singl C'est la vie ili Plamen od ljubavi. 
   Popularna hrvatska grupa ovih dana imaće još jedan nastup u drugom po veličini slovačkom gradu - Košice, gdje će nastupiti na dodjeli Music box nagrada.
   Nominirani su u dvije kategrije: za najboljeg stranog izvođača i 
najbolju pjesmu. Colonia će u Košicama nastupiti i na velikoj Dance party...
   Jednostavno - Colonia je u predbožične dane došla "uzeti dah" slovačkoj publici, koja je odavno  priželjkivala njihovo gostovanje. 
(ekskluzivno: Zuzana Čižmarikova)
  

                   visit to / pogledajte set ekskluzivnih fotki iz Bratislave

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t