studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Lana Jurčević promovirala album "1 RAZLOG"
 
"1 RAZLOG" - UZ BIJELE HLAČICE I TOPIĆ
 
   
   Zagreb, 30.06.2006.- Promocija novog albuma Lane Jurčević pod nazivom "1 razlog", kojeg je Lana najavila još u vrijeme održavanja 10. Hrvatskog radijskog festivala, ostvarena je u zagrebačkom night klubu Roko i Akademija. Crveni tepih i zapaljene baklje, koje su ga rasvjetljavale, svakako su dodatno privukli pažnju znatiželjnika, tako da je klub ove večeri bio krcat uglavnom mlađim posjetiteljkama, iako je u unutarnjem prostoru vladala strahovita vrućina i sparina.
   Na ovoj muzičkoj prezentaciji nije nedostajalo poznatih faca, pa su ga popratile i televizijske kuće RTL-a i Nove TV, a također i brojni foto-reporteri. Crvenim tepihom tako su se ušetali voditeljica RTL Vanje Halilović, zatim Boris Đurđević iz grupe Colonia, Matija Vujica te sestrična joj Alka Vuica, tenisačica Iva Majoli, glumica Anita Berisha, poznata po ulozi Petre u RTL-ovoj sapunici Zabranjena ljubav, zatim manekenke Iva Dragović i Kristina Bradač te "bigbraderovka" Hana Šoljan...
   Zvijezda večeri Lana, u bijelim hlačicama i topiću dodatno je razdragala očarane 15-godišnjake u publici:"Ja sam znala da će biti ovako vruće pa sam se zato oskudno odjenula." - kazala je Lana.
   Luka Nižetić, s kojim je Lana ove godine ostvarila duet te osvojila treće mjesto na 10. Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom "Prava Ljubav", također je gostovao na promociji, pri čemu se našao i na pozornici, otpjevavši par pjesama s Lanom.

     
    Gore: Vanja Halilović na crvenom tepihu; Dolje: Lana i Luka Nižetić ; Alka, Matija i Tomo Turkalj
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t