studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Miss Slavonije i Baranje 2003.
Mirna Gvajdek najljepša Slavonka
Ekskluzivno za Miss Una od agencije BUMN

     
  Slavonski Brod, 22.10.2003. - Već 12 godina u ovom gradu Agencija BUMN (Brodsko udruženje za mlade i najmlađe) organizira tečajeve za manekene i modne revije, a posljednjih šest godina su i organizatori regionalnog Izbora Miss Slavonije i Baranje za Miss Hrvatske. 
  
  Za sva ta lijepa događanja u Slavonskom Brodu najviše su zaslužni Mihaela Berg-Divald i Goran Gavranić, koji su se pokazali odličnim i neumornim organizatorima programa.
   Njihove manekenke su veoma uspješne na modnim pistama, a odabrane ljepotice osvajaju lente i na drugim, "višim" takmičenjima.
   Na gornjoj fotki su ovogodišnje najljepše djevojke  Slavonije i Baranje (finale je bilo 24.05.2003):  Miss 2003 Mirna Gvajdek iz Osijeka (bila je i finalistica ovogodišnjeg Izbora Miss Hrvatske 2003. gdje je ponijela titulu  Miss Story Hrvatske za 2003!
   Prva pratilja je Ivona Spasovski iz Slavonskog Broda (finalistica Izbora Miss Hrvatske 2003), druga pratilja Iva Bitunjac-Garčin, a Miss Fotogeničnosti Sanja Sobodić iz Orahovice (takođe finalistica Izbora Miss Hrvatske 2003). Na fotki lijevo su Mihaela Berg-Divald i Miss Mirna Gvajdek. 

Osim štih glamura, BUMN je ovogodišnjem izboru ljepotica dao i veliku humanitarnu notu. Okupili su osim missica i poznate estradne zvijezde. Ova ekipa ljepšeg spola, zamislite, istrčala je na nogometni teren i odigrala utakmicu protiv čelnika grada i županije, a sav prihod je išao za neodgodivu operaciju trogodišnjeg dječaka Abela Plavšića.

   Fotke koje objavljujemo, ekskluzivno za naše stranice dobijamo od  Mihaele Berg-Divald, pa tako i ovu prošlogodišnjih pobjednica, kada je krunu ponijela Maja Užarević, a koju dodajemo u našu foto-arhivu kao mini-poster: kliknite ovdje:

više na stranicama: BUMN.hr 

always exclusive studio 2t