studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkač

Nina Slamić

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

"Magnus talent show"  u Senju
Natašini klinci i klinceze

 

 

     Senj, 21.08.2003 - U diskoteci " Magnus" u Senju održana je završna priredba malih manekena "Magnus talent show" u kojoj su nastupili i mladi pjevači, plesači, voditelji s područja ovog primorskog grada. Za vrijeme gotovo trosatnog programa brojna publika oduševljeno je pratila i nagrađivala dugotrajnim pljeskom mlade i nadarene mališane koji su u vrlo kratkom vremenskom periodu naučili puno. U sklopu priredbe izabrani su i naj-klinceza i naj-klinac, šestogodišnjaci Patricija Tomljanović i Ante Jurković. Osim malih, na pozornici su se predstavili i starije manekenke i neke od sudionica izbora Miss Ličko-senjske županije, te aktualni mister Filip Samardžija - Zele.
   Prema riječima organizatorice Nataše Kačar želja je bila pokazati da Senj ima mnogo talenata koji se do sada nisu imali priliku iskazati, a također i kvalitetno provesti slobodno vrijeme. U voditeljskoj ulozi odlično se snašla mlada Marita Tomljanović, učenica 6. razreda Osnovne škole u Senju. Medijski pokrovitelj bio je RADIO SENJ.
   Inače, u listopadu je započela s radom i plesna škola u organizaciji "Moda medie" Nataše Kačar i Pučkog otvorenog učilišta M. C.Nehajeva. Voditeljica je Maja Martulaš, koja je odradila sve koreografije i za završnu priredbu malih manekena. U planu je oformiti i grupu navijačica koje će pratiti sva važnija sportska zbivanja u Senju. 
   Zainteresirani se mogu javiti na brojeve 091 500 67 36 ili 098 1873049. 

                                    

 
 

  always exclusive studio 2t