studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

JUBILEJI NA ESTRADI

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU

Dijana Tičić exclusive:

 
Nezaustavljiva ZORA
 

    Zagreb, 11. 08.2006.- Čovjek za kojeg govore da je rijetko ugodna, širokogrudna i neposredna osoba. Ne prate ga skandali pa ga možda zbog toga i nema u medijima u onoj mjeri u kojoj zaslužuje s obzirom na uspjehe koje postiže u radu.
   
 Vodi miran, obiteljski život, koji mu pomaže da napuni akumulatore za svoj naporan rad, a upravo mu njegov posao ne dozvoljava previše takovih trenutaka. Zato su mu neizmjerno dragocjeni. Ime mu je Dražen Zečić. Vole ga i mladi i oni nešto stariji. U svakodnevnom životu je sasvim normalan,
običan čovjek, uvijek ljubazan.
   
 Od milja ga zovu Zeko, a tek kad se popne na pozornicu pretvara se u strastvenog lava. Sve svoje osjećaje i snagu unosi kako u skladanje tako i u izvedbu svojih pjesama.
   
  Vjerojatno je to ključ njegovog uspjeha u glazbenim vodama. Prva naklada nedavno objavljenog albuma „Zora“ planula je na tržištu u samo nekoliko dana, a u odjelu prodaje Hit Recordsa upravo pišu i narudžbu za treću. U četiri posljednje godine Dražen je zaslužio čak 7 „zlatnih ploča“. U njegovoj diskografskoj kući poznat je kao „Zlatni Zeko“. U međuvremenu Dražen putuje, nastupa i na prepunim koncertima uz mnogobrojene hitove promovira i skladbe s novog albuma.
   
 Jučer je oduševio publiku, njih više od 10 000, na nogometnom stadionu u Trogiru a turneja
„Zora„ nastavlja se slijedom:
    
   
11.08. - Blato na Korčuli
   
 12.08. - Šipan
   
 14.08. - Bilice
   
 15.08. - Vižinada
   
 18.08. - Vir
   
 19.08. - Konavle
   
 20.08. - Neum - Etnofest 2006
   
 25.08. - Poreč
   
 26.08. - Žminj
   
 29.08. - Karlovac
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t