studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***

exclusive for MissUna

 
Svanula je ZORA Dražena Zečića
 

 Zagreb, 07.07.2006.- Svaki njegov album dostiže, za mnoge izvođače nedostižne, zlatne ili platinaste naklade, koncerti su mu unaprijed, danima rasprodani, a vjerna publika tepa mu od milja, Zeko.
   Dražen Zečić je i posljednjim albumom „Pokidat ću lance sve“ još jedamput potvrdio svoj
status jednog od najpopularnijih hrvatskih izvođača zabavne glazbe ostvarivši zlatnu nakladu. Hit Records upravo je objavio njegov novi album ZORA, a najavnu, istoimenu skladbu Dražen je izveo na 10. Hrvatskom radijskom festivalu u Trogiru. Slušateljima preko 100 radijskih postaja najviše se dojmila upravo pjesma ZORA te je Dražen zaslužno osvojio nagradu slušatelja u kategoriji zabavne glazbe.
   Zanimljivo je da je pjesma ZORA prvotno bila napisana za Matu Bulića. - "Mate je za ovu pjesmu rekao da je ne bi dao ni rođenom bratu. Ali kad sam je čuo, prepoznao sam u stihovima dio svog života i zamolio ga da mi je ustupi. A Mate je rekao: Zeko, kad je za tebe onda izvoli" - , otkrio je Dažen.
   Na albumu se nalazi 11 skladbi, a s Draženom, koji je većinom sam autor glazbe, je surađivala ekipa njegovih stalnih suradnika Ante Pupačić, Ivo Jagnjić, Vinko Didović, Željko Šparmajer, Eduard Botrić, Remi Kazinoti, Ivica Čović Pipo, Bratislav Zlatanović.
   Koncertna promocija albuma održat će se na Braču, u Milni u četvrtak, 13. srpnja 2006. u 21 sat. Očekuje se veliki broj kako Draženove publike tako i uzvanika i medijskih djelatnika, a ne sumnjamo da će i turisti s veseljem uživati u pjesmi koja će se te večeri na žalu oriti.
   Draženu Zečiću tom će prigodom biti uručeni „zlatne ploče“, diskografski trofeji za ostvarenu
prodaju albuma U ime ljubavi, Megamix i Pokidat ću lance sve. Sigurni smo da će i ZORA ubrzo
zasjati zlatnim sjajem!!
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t