studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Miss  Tourism Queen International 2004.
Alma Mahmutović Miss Bikini 2004.

 
          ALMA JE BIKINI DJEVOJKA SVIJETA
  Kina, 23.06. 2004.-  Osmi dan po dolasku u daleku Kinu, na veliko finale Miss Tourism Queen International 2004. kao zvanična predstavnica Bosne i Hercegovine lijepa Sarajka već je osvojila krunu ljepotice. Naime, juče je u sklopu Miss Tourism Queen International 2004. održano takmičenje posebno za Miss Bikini i naša predstavnica Alma Mahmutović je osvojila titulu MISS BIKINI GIRL OF THE WORLD - MISS BIKINI DJEVOJKA SVIJETA!
  Ovu vijest nam je, dakako opravdano uzbuđena i radosna, saopštila Aleksandra Kokotović, koja je s Almom vodila telefonski razgovor.
  - Alma je vrlo uzbudjena i sretna, kao i što sam ja,- kaže nam Aleksandra. - Već je uspjela privuci pažnju i tamošnjih medija i učesnika velikih priredbi ljepote. Ona je u sobi sa Miss Latvije za koju kaže da je vrlo draga djevojka. Inače, sve vrijeme provodi sa Miss Srbije i Crne Gore Ninom Stanišić koju je, takodje, u Kinu poslala modna agencija IEVE Models, a s kojom Nina ima ugovor već nekoliko godina. Alma se svakodnevno druži mnogo i sa Miss Hrvatske, Draganom iz Splita i Miss Austrije.
   Djevojke su za sedam dana obišle mnogo kineskih znamenitosti. Uživale su u izletima na čarobna jezera, posjetile najpoznatije kineske TV i novinske kuće, gdje su dale brojne intervjue. Posebno su imale press konferenciju na kojoj su pojedinačno govorile o turističkim atrakcijama svojih zemalja poslije čega su članci o njima i njihovim govorima izašli u velikom broju različitih novina.
   Kako je još saznala Aleksandra, takmičarke za Miss Tourism Queen International 2004. su posjetile i dom za gluhonjemu djecu gdje su se družile s njima. Toj djeci je to mnogo značilo. Bili su oduševljeni lijepim missicama.
  U preostalim danima do spektakularne večeri, 30. juna, u programu je trodnevno krstarenje velikim brodom, te trodnevna posjeta drugoj kineskoj oblasti.
  Alma i posredstvom našeg sajta šalje pozdrave svima u domovini i kaže da je potpuno zadovoljna i oduševljena organizacijom i ljudima u njoj, hotelom za koji kaže da je fantastičan, hranom i ljubaznim Kinezima. Takodje, dodaje da su svih 60 djevojaka iz cijelog svijeta jako lijepe i drage.
  Dakako, Almin uspjeh je istovremeno i veliki uspjeh agencije IEVE MODELS i Aleksandre Kokotović, koji su lijepu Sarajku dobro pripremili za natjecanje u Kini.
                                
 poster Alme Mahmutović >>
                                                        *    *    *
 

 

 

 

 

 

 

 

  always exclusive studio 2t