studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

After Night - Miss  Tourism Queen International 2004.
Alma Mahmutović došla sa lentom


  (klikni na sliku za povećanje)

 
    Sarajevo, 04.07. 2004.- Nakon nezaboravnog, čarobnog boravka u dalekoj Kini, sinoć je bosanskohercegovačka ljepotica Alma Mahmutović, po povratku u Sarajevo, pravo sa aerodroma došla na veliku after party priređenu u njenu čast.
  U elegantnoj bašti kafea SOVA u Sarajevu doček Alme Mahmutović, Miss BiH Tourism Queen International 2004, manekenke IEVE MODELS agencije protekao je u moru najljepših emocija. Aleksandra Kokotović i Bojan Zečević, direktori modne agencije IEVE MODELS, koji su uložili mnogo truda i vremena u Almine pripreme i veliki uspjeh u Kini, imali su pravi razlog da proslave i završnicu velikog posla. Okupili su prijatelje i manekene već u 19.00 sati, koji su, čekajući Almu, uživali u egzotičnim koktelima i dobroj atmosferi.
   Te trenutke, za MissUna.com ekskluzivno je opisala lično Aleksandra Kokotović:
   - Almu koja je na zabavu stigla pravo s aerodroma. Poput princeze je ušetala, sa lentom Bosne i Hercegovine i lentom titule  Miss Bikini Djevojka Svijeta, koju je osvojila u Kini. Prisutni su vrištali i dugo joj aplaudirali. Na velikom platnu se svo vrijeme zabave projeciran je snimak sa izbora za Miss BiH Turizma Internacional 2003., sa Alminog prvog trijumfa. Njena sreća i zadovoljstvo su bili vrlo očigledni, vidjevsi što je priređeno u njenu čast. Izjavila je da joj je u Kini bilo neopisivo lijepo, da je to najljepše iskustvo u njenom dosadašnjem životu, ali da je i lijepo vratiti se kući kada zna da ima takve iskrene prijatelje koji su u mislima stalno bili uz nju. Dugo nam je prepričavala doživljaje iz Kine, ne pokazavši umor od dugotrajnog puta.
   - Alma je divna i vrlo zahvalna djevojka, - kaže dalje Aleksandra, - što i nije čest slučaj u ovom poslu. Njen senzibilitet i ponašanje su za svaku pohvalu. Ovim putovanjem je dokazala da zaslužuje odlazak i na druga beauty takmičenja.
   (Iz studija MissUna čestitamo Almi na velikom uspjehu, ali takođe i dvojcu Aleksandra Kokotović i Bojan Zečević, koji su joj omogućili dane iz snova).

pogledajte ekskluzivne fotografije iz Kine >>

 

    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

always exclusive studio 2t