studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

U angažmanu uprave grada Sarajeva, Agencija IEVE MODELS Aleksandre Kokotović i Bojana Zečevića priredila noć iz bajke 
ROCK I MODNE REVIJE

    Sarajevo, 09.05.2004,- U glavnom bosanskohercegovačkom gradu je od 7.do 10.maja održan Europski Mirovni Samit Mladih, a u sklupu ovog događaja proslavljen je 9. maj - Dan Europe. Za ovaj dio programa uprava grada Sarajeva angažovala je Agenciju IEVE MODELS. Tako su se desili rock koncert i tri gala modne revije.
   U petak uveče za učesnike samita priređen rock koncert, na otvorenom prostoru u krugu sportskog kompleksa Zetra koji je trajao do prvih poponoćnih sati, uz slobodan ulaz za posjetioce. Bila je to prava muzička poslastica za oko 5.000 posjetilaca, koji nisu puno marili za hladnoću. Svojim pjesmama i svirkom dobro su ih zagrijali  Igor Vukojević, Enver Lugavić, Amel Ćurić, grupa Skroz, Erogene Zone i najbolji mladi band Velike Britanije 2003 godine Jove
  Da ova noć lnalikuje na bajku doprinijele su  tri modne revije. 
  Poznata Sarajevska modna kreatorka Nermina Varešanović je uz Trance obradu Evropske Himne (Oda Radosti) predstavila svoju novu kolekciju koja se temelji na suprotnostima: lako-teško, toplo-hladno i fragmentalno predimenzionirani kroj. 
  Minja Stjepanović je izložila atraktivnu kolekciju od kože «Signs on skin» koja je nastala kao rezultat proučavanja horoskopskih znakova, boja koje znakovi preferiraju, psiholoških karakteristika, stila odjevanja i simbola svih znakova. 
  Adnan Hajrulahović Haad, predstavio je svoju kolekciju «Alma de la Tierra», inspirisanu prirodom, slobodom pokreta i kroja, sa etno motivima.


  Slatkica na našoj fotki je Aleksandra Kokotović u kreaciji Nermine Varešanović, u kojoj je poznata manekenka otvorila koncert i modne revije.

 
      

always exclusive studio 2t