studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Predstavnica BiH na izboru Miss Tourism International 2003.
Žanet Beneš "na ringu ljepote"

 
     London, 29.12.2003. - Na prestižnom finalnom beauty-spektaklu u Kuala Lumpuru, Malezija, od 15. decembra do 2. januara, Bosnu i Hercegovinu će, ipak, predstavljati Žanet Beneš, druga pratilja i Miss Šarma na finalnom natjecanju za Miss Turizma BiH 2003. Ona se već nalazi u Kuala Lumpuru u Maleziji, gdje su u toku posljednje pripreme za finalni svjetski spektakl, koji će se održati u noći smjene dvije godine. 
   Za ljubitelje beauty programa, ova vijest je svakako iznenađenje. Naime, ulaznica za sudjelovanje u finalu svjetskog izbora je pobjeda na nacionalnom takmičenju. Podsjećamo, na gala priredbi u Sarajevu titulu i krunu Miss, dakako zasluženo, ponijela je 15-godišnja Daniella Mijatović iz Ilijaša. No, kako su pravila Direkcije Miss Tourism International definirala da vizu za daljnje natjecanje može dobiti ljepotica starija od 18. godina, šansu za putovanje u Maleziju dobila je prva pratilja Milena Jarić iz Gradiške. No, desio se novi obrat situacije. Uoči samog planiranog odlaska (15. decembra), iz Londona nas je kontaktirala Aleksandra Kokotović,  vlasnica licence  izbora Miss Turizma BiH i obavijestila da zbog iskrslih ličnih problema Milena neće putovati u Maleziju, nego druga pratilja i Miss Šarma Žanet Beneš. 
 
Tako je lijepa kćerka našeg proslavljenog bokserskog šampiona Marijana Beneša dobila priliku da ljepotom, šarmom, osobenošću i ličnom kulturom nastavi očevim stopama i da u beauty programima pokuša osvojiti titulu sa svjetskim prizvukom. Ostaje nam da u novogodišnjoj noći poželimo sreću, držimo fige i navijamo za našu ljepoticu.
  
                   
još jedna fotka Žanet Beneš  i velika noć u Maleziji >>
 

    

 
    

always exclusive studio 2t