MISS UNIVERSE - Miss Universe Istra za  Miss Universe Hrvatska

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU

click here and visit site MISS UNIVERSE
ŽIRI NA IZBORU MISS UNIVERSE ISTRA 2002
  Članovi žirija su bili g. Vladimir Kraljević - vlasnik  licence Miss Universe za Hrvatsku, g. Michael Ahrens - predstavnik tvrtke HELIYACHTS iz Lugana koji je ujedno i predsjednik žirija, g. Zdenko Certić - glavni urednik revije "Stil", gđa. Ksenija Marinić - Mazor - managerica AVON-a za Istru i Primorje, Ivana Paris - sadašnja Miss Universe Hrvatske, te g. Nicolo' Sponza - predsjednik Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Grada Rovinja.
 * * *
 Jedanaest djevojaka natjecalo se na ovom izboru. Miss Universe Istre, te prva i druga pratilja nastavljaju natjecanje na izboru Miss Universe Hrvatske 2003.
 * * *
 LENTE MISS UNIVERSE ISTRE
a) Druga pratilja - lentu stavilaa gđa. Ksenija Marinić-Mazor
b) Prva pratilja - lentu stavio g.Michael Ahrens
c) Miss Universe Istre - lentu i krunu stavio g. Marin Brkarić - podžupan Istarske županije

 

  Djevojke, s desna na lijevo: Franka Franković (bijela haljina), Mirela Bradarić, Tea Koroman, Sandra Cerin, Martina Urschelbacher, Renata Ralić, Irena Babić, Petra Kostešić, Luana Santin, Ivana Stojanović i Ana Klanac.

DJEVOJKE NA PISTI LJEPOTE U ROVINJU, ZA MISS UNIVERSE ISTRA 2003.
 
 Djevojke su se predstavljale ovim redosljedom: 


  1 - FRANKA FRANKOVIĆ  iz Rapca, ima 19 godina. Završila je Strukovnu školu u Puli i radi u Frizerskom salonu "Nela" u Rapcu. Na ovaj izbor prijavila se na nagovor sestre, a za sebe kaže da je komunikativna, nasmijana i pomalo svojeglava. Na njezin život najviše su utjecali roditelji, jer su je odgojili da realno gleda na sve što nosi život. 

    2 - MIRELA BRADARIĆ iz Novigrada, ima 18. godina i pohađa srednju gospodarsku školu u Bujama, a voli pročitati dobru knjigu, igrati košarku i gledati nogomet. Posebno je ponosna na svoje uspjehe u dosadašnjem školovanju, a cilj joj je završiti fakultet za hotelskog menadžera. 
 
   3 - TEA KOROMAN iz Pule,  17 godina i pohađa Strukovnu školu u Puli. Pobjeda na izboru Miss Universe Hrvatske za nju bi značila osobni uspjeh, a cilj joj je završiti srednju školu i upisati Pravni fakultet. Za sebe kaže da je uporna, pomalo tvrdoglava i sportski tip.

   4 - SANDRA CERIN iz Rovinja, ima 17 godina i pohađa srednju školu "Zvane Črnje" u Rovinju. Prijavila se na ovaj izbor jer misli da je to novo životno iskustvo i zato što se želi baviti manekens- tvom. Na njezin život najviše su utjecali roditelji, jer su joj uvijek davali podršku, a i slobodu da odabere svoj životni put. Cilj joj je u životu završiti srednju školu i upisati fakultet.  
   5 -  MARTINA URSCHEL- BACHER iz Červar Porta kod Poreča,  ima 19 godina i završila je Školu primjenjene umjetnosti i dizajna u Puli. Na ovaj izbor prijavila se zbog zabave i druženja, a misli da je najdragocjenije u životu zdravlje, jer je ono najveće čovjekovo bogatstvo. Želja joj je upisati Pedagoški fakultet i raditi u vrtiću, jer jako voli djecu.
    6 - RENATA RALIĆ  iz Poreča, ima 19 godina i završila je Jezičnu gimnaziju "Mate Balota" u Poreču. Za sebe kaže da je iskrena, a pobjeda na izboru Miss Universe Hrvatske za nju bi bila korak naprijed u ostvarenju daljnjeg životnog cilja. Želja joj je studirati i putovati svijetom, a svoje ciljeve postići će upornošću. 
    7 - IRENA BABIĆ iz Rovinja,  ima 18 godina i pohađa Srednju strukovnu školu "Eugen Kumičić" u Rovinju. U slobodno vrijeme bavi se manekenstvom i vozi bicikl, a za sebe kaže da je interesantna i samozatajna osoba. Na ovaj izbor prijavila se na nagovor mame, a pobjeda bi joj značila veliki uspjeh i zadovoljstvo. 
   8 - PETRA KOSTEŠIĆ iz Pule, ima 17 godina i pohađa Strukovnu školu za kozmetičarku u Puli. Ponosna je na postignute uspjehe u atletici, a u slobodno vrijeme bavi se i plivanjem. Uporna je i želi upisati fakultet, te postati dobra sportašica.
     9 -  LUANA SANTIN iz Rovinja, ima 19  godina i studira na Fakultetu ekono- mije i turizma "Dr. Mijo  Mirković" u Puli. Na  izbor prijavila se na nagovor svojih najbližih i zato što se želi baviti manekenstvom.   
  Ponosna je na svoju jedno- stavnost i što uvijek održi dano obećanje. Na njezin su život najviše utjecali roditelji, jer su je odgojili s puno ljubavi i pomogli joj u teškim trenucima. Uspješno se bavi pjevanjem i jednog dana želi postati poznata pjevačica. 
  10- IVANA STOJANOVIĆ iz Poreča, ima 21. godinu i studira na Pravnom fakultetu u Rijeci. Na ovaj izbor prijavila se jer bi željela putovati i iskoristiti stečeno znanje španjolskog jezika. Ponosna je na upis na pravni fakultet i želi ga završiti da bi svoje znanje mogla koristiti u plemenite svrhe i u izvršenje pravde. 
   11 - ANA KLANAC  iz Pule, ima 19 godina i studira na Ekonomskom fakultetu u Puli. Pobjeda bi za nju značila novo iskustvo i mogućnost ostvarivanja modne karijere. U slobodno vrijeme bavi se crtanjem na svili, trčanjem i voli voziti bicikl. Ponosna je što je upisala željeni fakultet i cilj joj je završiti ga.

studio_2t@yahoo.com 

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU

<< povratak na ulaznu stranicu Miss Una