MISS UNIVERSE - Miss Universe Istra za  Miss Universe Hrvatska

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU

Predstavljanja ljepotica
  U prvom izlasku djevojke su se predstavile u casual odjeći, a u drugom su izašle u kupaćim kostimima Pletix iz kolekcije SUNSET. Taj izlazak se ocjenjivao. Zatim su djevojke obukle vjenčanice Agencije "Sandra" iz Pazina. Drugi izlazak koji se ocjenjivao bio je u večernjim haljinama.
* * *          
  Nakon što su djevojke izašle u večernjim haljinama žiri je odlučio kojih 6 djevojaka ide dalje i njima su članovi žirija postavili pitanja (npr.: Da li je bolje biti pametan ili lukav? Što za tebe znači sloboda? Navedi tri osobine kojima bi sebe najbolje opisala?...) Te djevojke su - Mirela Bradarić, Renata Ralić, Petra Kostežić, Luana Santin, Ivana Stojanović i Ana Klanac.

 

Tea Koroman u haljini iz kolekcije PEARLS

 

Ana Klanac u haljini iz kolekcije FLOWERS dizajnerice Tanje Bolić

 

Mirela Bradarić u haljini iz kolekcije PEARLS indijskog dizajnera Anu Vikas-a

                 Večernje haljine - ANU VIKAS
  Mladi modni kreator ANU VIKAS  na priredbu ljepote u Rovinj došao je iz Indije. Svoju modnu tvrtku osnovao je u New Delhiu. Kreira svečanu odjeću za poznate indijske pjevačice i glumice, a surađuje i s poznatim američkim tvrtkama. Osim toga kreira mušku odjeću koja se odlikuje jednostavnošću i elegancijom. Zainteresiran je predstaviti svoje kreacije na europskom tržištu.
  Djevojke su nosile njegovu kolekciju PEARLS. Haljine su izrađene od satena i georgettea na koji su ručno zašivene perle. Da bi haljine zablistale u punom sjaju bili su potrebni mjeseci napornog rada.


                          
Večernje haljine - TANJA BOLIĆ
 
Modna kreatorica TANJA BOLIĆ iz Rovinja poznata je široj javnosti po Nacionalnoj haljini za Miss Universe Hrvatske 2002. Tanja kreira svečanu odjeću i vjenčanice, kao i dnevnu odjeću. Na izboru Miss Universe Istre predstavila se s nekoliko haljina iz kolekcije FLOWERS. Kolekcija je dobila ime po cvijeću koje se koristi kao ukras. Neke od ovih haljina bit će u garderobi poznatih američkih ličnosti kao što su Ashanti i Sandra Bullock.

studio_2t@yahoo.com 

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU

<< povratak na ulaznu stranicu Miss Una