MISS UNIVERSE - Miss Universe Istra za  Miss Universe Hrvatska

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU

click here and visit site MISS UNIVERSEORGANIZACIJA MISS UNIVERSE
   Prvi izbor Miss Universe je održan 1952. godine u Long Beach-u u Kaliforniji. Miss Universe Organization ima sjedište u New Yorku, u vlasništvu je Donalda Trumpa i televizijske kuće CBS, koji su od preuzimanja ovog prestižnog izbora ljepote 1996. g., od ovog spektakla napravili prvorazredan svjetski događaj, uz izravan prijenos u 135 zemalja svijeta.
  Miss Universe Organization ne predstavlja samo izbor najljepše djevojke svijeta, već je to naprotiv, organizacija koja se prvenstveno bavi humanitarnim radom usredotočenim na borbu protiv širenja virusa HIV/AIDS-a, u suradnji sa Harvard AIDS Institute osnovanim na Harvard University, te podršku organizaciji Face to Face International, osnovanoj 1997. godine od strane United Nations Population Fund (UNFPA), koja se bavi prikupljanjem javne, političke i financijske potpore koje će omogućiti djevojkama i ženama širom svijeta ostvarenje osnovnih ljudskih prava, koje uključuje jednaku mogućnost školovanja i zaposlenja, te slobodu od diskriminacije i nasilja.
  Zvijezde su uvijek bile prisutne na ovom prestižnom izboru, bilo kao članovi žirija (Ursula Andress, David Copperfield, Julio Iglesias, Roman Polanski, ...) bilo kao gosti u show programu (Ricky Martin, Tom Jones, ...) ili kao voditelji (George Hamilton,  Elle MacPherson, Naomi Campbell, ...).
   Sudjelovati na takvom jednom izboru sigurno je neizbrisivo iskustvo i možda jedinstvena prilika upoznati različitosti ovog našeg malog svijeta u velikom "Universe". 
  Sadašnja Miss Universe je Justine Pasek iz Paname, a slijedeće godine ovaj izbor održat će se u njezinoj domovini. 
  MISS UNIVERSE ISTRE
 

 Na izboru Miss Universe Istra za 2002. godinu, održanom u Pazinu, pobijedila je Ivana PARIS. Ona je ponijela i titulu Miss Universe Hrvatska 2002. i predstavljala je svoju zemlju na izboru Miss Universe 2002. održanom u Puerto Ricu.
  Ove godine grad Rovinj dobio je jedinstvenu priliku za održavanje izbora ljepote Miss Universe Istre za Miss Universe Hrvatske 2003.
 

 
 Titulu Miss Universe Istre 2003. ponijela  je Luana Santin iz Rovinja. Prva pratilja je Renata Ralić  iz Poreča, a druga pratilja je Ivana Stojanović također iz Poreča.
 
 
Sve finalistkinje izbora Miss Universe Istra 2003. 

studio_2t@yahoo.com 

HOME 

JUSTINE PASEK

IVANA PARIS

LUANA SANTIN

FINALISTKINJE

MISS I MODA

NA OKUPU