studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

9. internacionalni festival zabavne muzike Bihać 2003.

Toše nastavlja sakupljati nagrade po Balkanu
 
Bihać, 19.07.2003. - Ove godine popularnog makedonskog pjevača je dobro krenulo. U aprilu je Toše Proeski sa pjesmom "Čija si" odnio prvu nagradu i slavu pobjednika na prvom festivalu "Beovizija 2003" u Beogradu, a sada odnese kući čak četiri nagrade sa 9. internacionalnog festivala zabavne muzike "Bihać 2003."

  Popularni Toše nije mogao ni sanjati da će u gradu na Uni pokupiti toliko nagrada, a uza sve festivalske trofeje, pripala mu je i slika akademskog slikara Ahmeta Ibukića

   Bihać, 19.07.2003. - Toni Cetinski je sa pjesmom SVE BIH OPET osvojio drugu nagradu žirija, a treću Martin Vučić sa pjesmom UPALI SVETLO.
  Toni Cetinski je osvojio još dvije nagrade: drugu nagradu, a njegova pjesma nagradu za najbolji aranžman. Treća nagrada publike pripala je Giulianu. Giuliano je osvojio i prvu nagradu elektronskih medija čijim se slušateljima izgleda neobično dopala njegova pjesma DAJ UGASI ŽEĐ. Treća nagrada ovih medija pripala je simpatičnoj Lily.Najbolji scenski nastup imale su djevojke BEAT STREET  koje su se predstavile s dobrom pjesmom SVETIONIK, ali bogme i dobrim izgledom. Ajla Začina je otpjevala NEK TE NE BUDE STID i dobila nagradu kao najmlađa učesnica, a Nešad Selman i Zlatko su nagrađeni kao najuspješniji debitanti.
   Šta još reći, osim da se sa 50 pjesama publici predstavilo daleko više pjevača (dueti, grupe...), da je velik broj izvođača prvi put dobio šansu javno zapjevati baš na ovom festivalu, da su se ravnopravno natjecale estradne zvijezde iz svih država bivše Jugoslavije
, da je u publici i tv-gledateljstvu dosta i onih koji su za pobjedu tipovali na sasvim drugog (svog) favorita... No, to je tako na svim festivalima. Činjenica je da je Direkcija festivala dobro obavila organizacijski posao i da se već sada može govoriti da je Bihaćki festival zabavne muzike postao pravi internacionalni festival koji ima sve šanse da postane i najznačajniji na prostorima bivše Jugoslavije.

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t