studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Estradne zvijezde u magazinu MISS UNA: Sekib Mujanovic

 

 

Spektakl u rodnom gradu

  News: 15.06.2003. - Boravak u Bosni i Hercegovini , za Sekiba se pokazao kao "uspjesan", jer se ne moze pozaliti na nedostatak posla. Nastupi u Mostaru, Konjicu, na sarajevskim bazenima i poznatom tuzlanskom restoranu "Plaza", prosli su u dobrom raspolozenjeu mnogobrojne Sekibove publike. 
  Krajem ovog mjeseca ceka ga i nastup u Engleskoj (21.6),u Birminghamu, a na put ce krenuti u drustvu Hanke Paldum
  Vec 9.jula, Sekib Mujanovic ce prvi put odrzati samostalni koncert u rodnom gradu. Celnici Brckog su, povedeni uspjehom svog sugradjanina, dosli sa idejom da se ovaj mali spetakl odrzi uoci Sekibovog rodjendana (10.7). Na svom prvom samostalnom koncertu u rodnom gradu, Sekib ce dobiti i podrsku svojih kolega koji ce se ovo vece pojaviti pred brcanskom publikom kao njegovi specijalni gosti, poput Semse Suljakovic, Amira Kazica Lea, Kemala Malovcica, Ede Maajke i jos nekoliko ostalih kolega. Dolazak Halida Beslica u Brcko jos nije potvrdjen zbog brojnih, zakazanih nastupa tokom jula mjeseca, iako se jos uvijek trazi mogucnost da se nasa najveca folk zvijezda pojavi kao specijalni gost svog mladjem kolege kojeg cesto i rado navodi kao svog "nasljednika".  
                                                                                                                           D.K.


 
Priprema kofere za Ameriku
 
News: 10.06.2003. - Drugi album Sekiba Mujanovica, pod nazivom “Ostaje mi sevdalinka”, koji je izdat prije godinu dana, privukao je interesovanje publike, izvanrednim glasovnim mogucnostima ovog pjevaca kao i modernijim zvucima folk muzike. 
  Iako Sekib Mujanovic jos uvijek „promovira“ ovaj album raznim i cestim nastupima i gostovanjima , kako u Bosni i Hercegovini, tako i sirom Evrope, vec sada prikuplja materijal za svoj novi i treci po redu album, koji bi se, kako je planirano, na trzistu mogao pojaviti vec krajem ove ili pocetkom iduce godine.
  Zanimljivo je spomenuti, da je nakon drugog albuma, porasla zainteresovanost autora i teksopisaca za saradnju sa Sekibom Mujanovicem, pa tako ovih dana na njegovu e-mail adresu redovno stizu tekstovi pjesma i ponude za saradnju. Sekib ce imati tezak zadatak da izabere najbolje tekstove medju svim ponudjenim pjesmama i jos se uvijek ne zna ko ce biti njegovi saradnici na novom albumu.
  Kako se spoj pop i folk muzike u njegovoj interepretaciji pokazao kao uspjesan i novi materijal ce definitvno biti u tom muzickom stilu, iako Sekib vec sada obecava da ce novi album biti nesto novo i jos bolje, s cim se namjerava predstaviti i siroj publici, sto mu zapravo brojka 3 vec nalaze kao jednu obavezu.
   Prije nego se posveti snimanju novog albuma, Sekib ce najvjerovatnije, u julu odrzati prvi, veliki solisticki koncert u rodnom gradu (Brcko) uz specijalne goste, a u fazi su i pregovori o gostovanjima u Americi i Kanadi, sto bi se po nekim planovima moglo desiti krajem ove godine.
                                                                                                                           D.K.

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t