studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

 Hana Jusic i BH-Eurosong 2003.

  "LJUBAV NE BIRA"
 
    (za put u EUROPU)
   Bihac, 13. 02. 2003 - Nakon zapazenih debitantskih uspjeha, kad su joj pravi znalci muzickih kretanja vec prognozirali strelovit estradni uspjeh, Hana Jusic, mlada bihacka pjevacica gotovo je nestala sa javne scene. Posvetila se ucenju i danas je studentkinja trece godine Pedagoskog fakulteta u Bihacu.
   U medjuvremenu, zadnje tri godine Hana je rijetko nastupala, pa je priredila ugodno iznenadjenje svojoj bihackoj publici pravim vatrenim nastupom na ljetosnjem prvom  izboru Miss Una BiH 2002.

 
To ju je i definitivno opredijelilo za come back na estradnu scenu i to - na velika vrata. Napisala je tekst i muziku za pjesmu "Ljubav ne bira". Iskusni muzicki vuk Samir Pasalic je prepoznao kvalitet i sa zadovoljstvom je prihvatio da napravi muzicki aranzman.
 
  Pjesma je poslana na konkurs za "BH-EUROSONG 2003". Strucna komisija JS RTV BiH je kao i Samir prepoznala kvalitet i tako ce Hana Jusic 1.marta 2003. u Skenderiji u Sarajevu, punim plucima zapjevati medju 18 odabranih koji ce se takmiciti na izboru za najbolju pjesmu koja ce Bosnu i Hercegovinu predstavljati na najprestiznijem muzickom festivalu Europe - Pjesmi Eurovizije.
 
  Ko je Hana Jusic ?
 
  Hana Jusic u finalno bih-takmicenje odlazi kao jedina predstavnica sa podrucja Unsko-sanskog kantona. Da li ima tremu?
 
  - Ma, ne. Osjecam da je ovo moja velika sansa i necu je propustiti. U Sarajevu sam vec pjevala. U Sarajevu imam mnogo prijatelja i veoma volim taj grad na Miljacki. To je dodatni motiv da na BH-Eurosongu dam sve od sebe...
 

Tako kaze simpaticna Hana. Na bihackom Pedagoskom fakultetu studira engleski jezik i knjizevnost. Volonterski radi u Djecjem prostoru POGLED, gdje djecu uci engleski i talijanski, te pjeva i svira gitaru.
 
  Hana je 1999. godine debitirala na Bihackom festivalu zabavne muzike s pjesmom "Ja nisam zena za tebe" i osvojila trecu nagradu. Nastupila je i 2000. godine na Bihackom festivalu s pjesmom "S godinama". A, onda je morala rijesiti dilemu: posvetiti se skoli ili muzici. Hana je odabrala skolu, a sada je osjetila da je dosao trenutak i za gradnju muzicke karijere.
 
   Ocigledno je, rijec je o mladoj djevojci koja zna sto hoce i koja zasluzuje uspjeh. Pozelimo joj i mi srecu i uspjeh na BH-Eurosongu.
 
     Ovih zimskih dana Hana i njen tim (cetiri clana plesne grupe) neumorno se pripremaju, kako bi nastupom, stylingom i pjesmom osvojili put na Pjesmu Eurovizije 2003. Za sve te pripreme, koristenje muzickog studija, usluge muzickih strucnjaka, troskove visednevnog boravka u Sarajevu, garderobu i slicno, naravno, potrebna su i odredjena finansijska sredstva koja Hana i njeni suradnici nemaju, jer su studenti. Dio su vec obezbijedili od sponzora, a bice veoma zahvalni i svima ostalima koji ih zele finansijski poduprijeti i pomoci njihovom muzickom uspjehu. Zato na ovoj stranici donosimo brojeve tekuceg racuna Hane Jusic na koje mozete uplatiti svoju donaciju ili sponzorstvo:
 
  * kod UNIVERSAL banka dd Filijala Bihac broj racuna je:
 
     1650031000008791  5062117-72400 na ime Hana Jusic
 
  * kod RAIFFEISEN BANK dd Filijala Bihac broj racuna je:
 
     1610350000000042  13-35-03223-9  na ime Hana Jusic
   Osim toga, ako vam se u festivalskoj noci dopadne  pjesma "LJUBAV NE BIRA"  telefonski glasajte za nju i Hanu Jusic. Naime, osim zirija, moci ce i tv-gledaoci glasati putem telefona.
   

  always exclusive studio 2t