studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna: Novo iz Hit records-a

Divlje ruže – „Nevjera“

 

 

  Zagreb, 12.06.2005.- Glazbeni duo Divlje ruže čine dvije mlade dame Ivana Dolić i Danijela-Marija Zovko, a nastao je 2000.godine i ima klasičnu postavu koju čini klavir i vokal. Njihov prvi službeni nastup bio je na Melodijama Mostara 2002.godine, gdje su na polufinalnoj večeri kao sedamnaestogodišnjakinje uvjerljivo osvojile najviše glasova publike sa skladbom „Sjećanja“, a na finalnoj večeri ponijele su nagradu za najboljeg debitanta. Krajem 2002. izdale su novi singl
„Skriveno lice“ koji su promovirale zajedno sa istoimenim videospotom. Nakon toga djevojke su nastupile na Melodijama Mostara 2003. sa pjesmom „Kad riječi zanijeme“, a osim kvalitetom istaknule su se i sa neobičnim stylingom. Publika ih je sa najviše glasova plasirala u završnu večer gdje su odnijele prvu nagradu publike. Na ljeto 2003. predstavile su se na Bihaćkom festivalu sa skladbom „Sumnja“, te na Melodijama Mostara 2004. sa skladbom „Zar tražim previše“. Sve stihove i glazbu potpisuje članica dua, Ivana Dolić. Poznato je da Divlje ruže imaju pomalo neobičan i nekomercijalan stil, ali djevojke kažu da će ostati pri svom i pri onom što vole.
                                                                   *   *   *
   Na ovogodišnjem 1. bosanskohercegovačkom radijsko-televizijskom festivalu Divlje ruže predstavile su se u finalu sa skladbom „Nevjera“ i osvojile nagradu Narodnog radija. Za skladbu „Nevjera“ snimile su i video spot koji potpisuje Hayat Production iz Sarajeva, a nastao je na lokacijama starog dijela grada Mostara i u Liquid Lounge-u. U spotu je prikazan i dio kolekcije sa nedavno održanog sarajevskog Fashion week-a mostarske dizajnerice Maje Mišić, a odjeću su, osim Ivane i Danijele, nosile i atraktivne plesačice.
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t