studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna: Kristina Krajna

DRAŽEN ZEČIĆ – ODLIČNA PRODAJA ALBUMA “Pokidat ću lance sve “

 
 Zagreb, 20.12.2004.-  Hit Records je ponosan na odličnu prodaju novog albuma Dražena Zečića  “Pokidat ću lance sve“. Tek dva mjeseca od datuma izlaska na tržište, a album je dostigao nakladu od 13 000 prodanih nosača zvuka. U prosincu, mjesecu poznatom po najvećim prodajnim rezultatima u diskografiji, ta će se zavidna naklada sigurno povećati. 
  O velikoj naklonosti publike uvjerili smo na nedavno održanom solističkom koncertu na splitskim Gripama. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a ovacije su još dugo odzvanjale nakon završetka koncerta . 
  Da je njegova popularnost doista velika potvrđeno je iznova i u Zagrebu 16. prosinca u Domu sportova gdje je Dražen nastupio kao jedan od izvođača na koncertu povodom 7. rođendana Narodnog radija. Njegov nastup izazvao je erupciju oduševljenja vrlo raspoložene publike. 
  U prosincu Dražena očekuju mnogobrojni koncerti: 25. 12. – nastupa u Konavlima, 26.12. u Korčuli, 29.12. - u Sloveniji u Zagorju ob Savi. Novu Godinu Dražen će također dočekati radno u Trogiru, 01.01.2005. nastupa u Labinu, a 08. 01.2005. u Krapini.

 Veliki koncert u Splitu

  Zagreb, 08.12.2004.-Pobjednik ovogodišnjeg hrvatskog radijskog festivala prema glasovima slušatelja svoju izuzetno uspješnu godinu okrunit će velikim koncertom u splitskoj dvorani Gripe 11. prosinca 2004. godine., i to po sedmi puta. 
  Na koncertu će biti predstavljene pjesme s visokotiražnog posljednjeg albuma „Pokidat ću lance sve“ (u samo mjesec dana prodan u više od 10.000 primjeraka), te neizostavne Zekine hitove koji su mu osigurali zlatnu tiražu posljednja dva albuma(„U ime ljubavi“ i „Megamix“ 33 zlatna hita).
  Hitom „Pokidat ću lance sve“ Dražen Zečić je definitivno potvrdio svoje mjesto u vrhu hrvatske glazbene scene, a pjesma će zasigurno konkurirati za hit godine, kako po prodaji albuma tako i po zastupljenosti u programima hrvatskih radio postaja. 


         DRAŽEN ZEČIĆ – Ne zovi me više
    Zagreb, 28.10.2004.- Dražen Zečić predstavit će se na predstojećem Zadarfestu 2004. sa novim singolm „Ne zovi me više“, koji se nalazi i na njegovom novom albumu „Pokidat ću lance sve“.
  Pjesmu će otpjevati u duetu sa Perom Panjkovićem, a kao gost pojavljuje se i Špiro Guberina. Tekst i glazbu napisao je Dražen Zečić, a aranžman su napravili Bratislav Zlatanović i Bogo Šoić – Mirilović.
  Nakon pobjede po glasovima slušatelja na ovogodiąnjem 8. hrvatskom radijskom festivalu sa pjesmom „Pokidat ću lance sve“, nadamo se da će i pjesmu „Ne zovi me više“ publika odlično prihvatiti.
        
Pokidat ću lance sve
 Zagreb, 14.10.2004.- Godinu dana nakon zlatnog izdanja albuma „Megamix“,  Dražen Zečić dolazi sa svojim novim albumom „Pokidat ću lance sve“. S istoimenom pjesmom Dražen Zečić pobjedio je na ovogodišnjem 8. hrvatskom radijskom festivalu po glasovima publike, te za nju snimio i video spot. Pjesmom „Nikad više“, drugim singlom s novog albuma predstavio se na ovogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije. Dražen Zečić pripremio nam je i jedno iznenađenje, pjesmu „Ne zovi me više“ koju je otpjevao u duetu sa Perom Panjkovićem, a kao gost pojavljuje se i Špiro Guberina. To je ujedno i treći singl sa novoga albuma s kojim će se predstaviti  6. studenog na Zadarfestu. Na albumu je radila kao i do sada dobro poznata ekipa Željko Šparmajer, Eduard Botrić i Bratislav Zlatanović. Zbog toga nije ni čudno da je za novi album, publika kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji pokazala ogroman interes, tako da je već u predprodaji prodan u srebrnoj tiraži.
  I ovog puta Dražen je iskovao „zlato“, a da bi se i sami uvjerili u to, provjerite već od 15. listopada kada je u prodaji novi album „Pokidat ću lance sve“ sa deset novih hitova.
 
1. Svatovi
2. Crni anđeo
3. Pucala bi mi u srce
4. Pokidat ću lance sve
5. Ne zovi me više
6. U vlaku mog života
7. Nikada više
8. Njenu pjesmu svirajte
9. Volio bih da te vidim sretnu
10. I za 100 godina
 

 
 

 
 

 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t