studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna: Kristina Krajna

HIT RECORDS - novosti, izdanja nosača zvuka...

 
Na festivalu „Oni dolaze Topusko 2004“
 
Ruswaj osvojio prvu nagradu
  U subotu 28.08.2004. na bazenim Termi Topusko održan je festival neafirmiranih izvođača „Oni dolaze Topusko 2004“. Na festivalu je nastupilo 22 izvođača, izabranih između njih 338 koliko ih se prijavilo na natječaj. Ruswaj se predstavio sa skladbom „Predugo me ne voliš“ te osvojio prvu nagradu. Prošli tjedan bili su i najveće iznenađenje na HR TOP 20 (nacionalnoj top listi) kada su kao new entry došli na 8. mjesto. Stihove i glazbu za skladbu „Predugo me ne voliš“ napisao je Miroslav Rus, a aranžman Miroslav Rus, Jelena Domazet i Zvonimir Domazet.
 

       Vlado Kalember – Volim te do neba
   Zagreb, 14.08.2004 -U prodaji je novi album Vlade Kalembera pod naslovom „Volim te do neba“.    Na albumu se nalazi 10 novih pjesama, a Vlado Kalember našao se u ulozi, tekstopisca, skladatelja i aranžera.
   Prvi singl s novog albuma pjesma „Neka me cijeli svijet zaboravi“ vrlo dobro je prihvaćena od strane slušatelja.
  Na albumu se nalaze:
                  1. Ostani
                 
2. Neka me cijeli svjet zaboravi
                  3. Volim te do neba
                  4. Sjeti se mene
                  5. Tuga ima oči plave
                  6. Javi se
                  7. Jedino moje
                  8. Kad na tebe pomislim
                  9. Duge su noći bez tebe
                
10. Moja golubice
         Hrvatski glazbeni festival „Etnofest Neum 2004.“

( Već je pušten u prodaju nosač zvuka sa festivalskim pjesmama)
     Bogatstvo hrvatske glazbene baštine
  U lijepom Neumu na obali jadranskog mora već se devet godina održava hrvatski glazbeni festival „Etnofest Neum“.
  Kao i prethodnih godina „Etnofest Neum“ je revijalna glazbena priredba recentnog hrvatskog glazbenog stvaralaštva, priređena na temelju bogatog izbora izvornih skladbi i autorskih djela popularnih, poznatih ali i nepoznatih skladatelja i izvođača.
  Bogatstvo hrvatske glazbene baštine iz svih krajeva, koje je možda godinama bilo zatvoreno po raznim škrinjama, dobiva na „Etnofestu Neum“ prigodu predstavljanja pjesama u modernim aranžmanima prilagođenim današnjem vremenu i glazbenom ukusu.
  Stoga, netipično za festivalske priredbe na „Etnofestu Neum“ nema pobjednika, ne dijele se nagrade, već se pjesme ravnopravno prezentiraju široj javnosti uz prekrasno druženje glazbenika.
  Ove godine 21. kolovoza, deveti put za redom održat će se hrvatski glazbeni festival „Etnofest Neum 2004.“ koji će okupiti 21 izvođača, kao i brojne ugledne goste iz kulturnog, društvenog i političkog života.

                       Zlatko Pejaković – „Cvala mi ruža“
                       Matija Vuica – „Svi se momci redom žene“
                       Baruni – „Moja draga“
                       Đuka Čaić – „Hrvatska moja mala“
                       Alka Vuica – „Dugo se nisam“
                       Livio Morosin – „Piova“
                       Minea – „Rano“
                       Zdenka Kovačiček - „Da bi imel perje“
                       Asja – „Šetala se divojka“
                       Šiga feat. Zlatko Vitez – „Oči sokolove“
                       Dario Plevnik i Slavonske lole – „Iskra“
                       Alen Polić ex „Putokazi“ – „Botra, botra“
                       Juci – „Vse za mah“ (međimurska)
                       Fortuna – „Pura“
                       Kamen – „Ja sam kamen“
                       Goran Škrlep – „Mirjana“
                       Fortiza – mješovita grupa iz Mostara – „Kraj Neretve“
                       Ine Tadić i Hercegovački bećari – „Svatovska“
                       Zoran Begić – „Volim Hercegovinu“
                       Rudolf Mijačević – „Opet ću se vratiti“
                       Pif – „Splitski plesovi“
                           

    Ruswaj na festivalu Oni dolaze u Topuskom

   Zagreb, 10.04.2004. - Pjesmom „Predugo me ne voliš“ Ruswaj će se predstaviti na festivalu „Oni dolaze Topusko 2004.“. Festival će se održati 28. kolovoza u Topuskom. Za pjesmu „Predugo me ne voliš“, stihove i glazbu napisao je Miroslav Rus, a aranžman potpisuju Miroslav Rus, Jelena Domazet i Zvonimir Domazet. Ruswaj je do sada izdao 4 hit singla: „A sad adio“, „Nisi ti meni prva“, „Ja sam slab na tebe“ i „Julija“. Nadamo se da će taj uspjeh ponoviti i sa novom pjesmom „Predugo me ne voliš“.
 


   Potražite na prodajnim mjestima:
    
 Mišo Kovač
 
„Najveći hitovi br. 2“
  Zagreb, 02.08.2004.- Jedna od najvećih estradnih zvijezda na ovim prostorima Mišo Kovač, ove godine slavi 40 godina umjetničkog rada. Upravo izašli album „Najveći hitovi br.2“ njegov je drugi album u izdanju Hit recordsa i Suzy-a. Na albumu se nalazi 18 hitova: „Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim“, „Najljepše su oči moje majke“, „Nije vrijeme da se rastanemo“, „Odvest ću te ne vjenčanje“, Moram li da umrem“, „I dođe dan“, „Zeleno je zeleno“, „Ako srce mira nema“, „Živim danas da ne mislim na sutra“, „Ponovo me voli“, „Meni treba tvoja ljubav“, „Bit ću daleko“, „Noć ti dira kose crne“, „Prokleto je jutro sutrašnje“, „Kad čuješ pjesmu o svom rodnom kraju“, „Ne idi, ne idi“, „Ako si pošla spat“ i „Sinoć kad sam ti proša“. Sve pjesme su digitalno masterizirane. Želja nam je da se sve te pjesme ponovo zavrte, jer među slušateljima još uvijek sjaje istim sjajem. Spremamo i iznenađenje sa još ne objavljenim pjesmama Miše Kovača na CD-u, no idemo po redu. Mišo Kovač je uvijek imao tu snagu da okupi najbolje tekstopisce, aranžere, koji se nalaze i na ovom albumu, kao npr.... Đorđe Novković, Stjepan Mihaljinec, Dušan Šarac, Miroslav Rus, Drago Brtvić, itd.
  Ugodno slušanje i pozdrav iz Hit recordsa, s nadom da ćete obratiti pažnju na izdanje koje to i zaslužuje!
 


                             Koncerti diljem Hrvatske, Slovenije...
 
    Vesna Pisarović - ime uspjeha
 
   Vesna Pisarović prelaskom u izdavačku kuću Hit records postaje jedna od najtraženijih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni. Prošle godine u izdanju Hit recordsa izašao je album pod nazivom „Pjesma mi je sve“.
   Album prepun hit singlova kao što su: „Dolje na koljena“, „Ljubomora“ (s kojim pobjeđuje na Zadarfestu 2003.), zatim „Spremna sam“, „Ne dam da odeš“ „Pjesma mi je sve“...osvaja domaću publiku. Vesna također uspješno piše i surađuje sa drugim izvođačima, tako je za najpopularnijeg bosansko-hercegovačkog izvođača Deena napisala pjesmu „In the disco“, s kojom je Deen predstavljao Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjem Eurosong-u u Istambulu u Turskoj, te se plasirao na visoko 9 mjesto i svojoj zemlji osigurao nastup u finalu „Eurosong-a 2005.“
   Uspješan niz hitova Vesna nastavlja nastupom na ovogodišnjem 8.Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom „Ti si kriv“. Nakon finalnog nastupa u Šibeniku Vesna ne silazi sa top ljestvica hrvatskih radio postaja. Zahvaljujući publici i slušateljima Vesna se na top listi HR TOP 20 (nacionalnoj top listi) već 6. tjedana nalazi na br. 1.
   Ovo ljeto Vesna provodi radno, što nije ni čudno s obzirom na zvijezdanu godinu koja je prati. S Vesnom ovoga ljeta možete uživati na koncertima diljem Hrvatske, Slovenije i šire...


                   U Trogiru OPEN AIR KONCERT u srijedu 04.08.2004.
                  
Night party - Trogir pleše“

  Pod nazivom „Trogir pleše“, u srijedu 4. kolovoza, točno u 22 sata, počet će fešta na kojoj će se do 6 sati idućeg jutra, bez stanke, izmjenjivati pjevači i njihovi bendovi. Koncert se već tradicionalno organizira u povodu Dana Domovinske zahvalnosti. Tradicionalnu feštu još prije sedam godina pokrenuo je tadašnji predsjednik HVIDR-e, a danaŠnji trogirski dogradonačelnik Vinko Brkan, kojem su se u organizaciji pridružili brojni suorganizatori i medijski pokrovitelji. Koncert se odvija na nogometnom stadionu Batarija u Trogiru, jedinstvenom prostoru na obali, okružen kulama, zidinama i morem.
  Zabavu na kojoj organizatori očekuju, s obzirom na turističku posjećenost Trogira i okolice, kao i nadolazeći praznički dan, više od 20 tisuća posjetitelja, otvorit će Rafo, kojem će trogirska pozornica biti prepuštena puna dva sata. Točno u ponoć neretvanska legenda ustupa mjesto kralju koncertne zabave Jasminu Stavrosu, koji će uz pratnju sastava Naranča, uz dobro znane pjesme promovirati i novi album. Novi album pod naslovom «Krećem ponovo» u izdanju Hit recordsa sadrži deset novih pjesama, deset velikih hitova kao stvorenim za pravu feštu. Osim dosadašnjih iskušanih suradnika, na novom albumu «Krećem ponovo», Stavros je okupio i nove, poput Ante Pecotića, Jadranke Krištof, Vinka Didovića, Hrvoja Grčevića, te nakon mnogo godina ponovo i Rajka Dujmića. Izuzev pjesama koje su napravljene po dobro provjerenom receptu s kojim Stavros godinama čvrsto drži svoju publiku uz sebe kao i na svojim koncertima, na ovom albumu pojavljuju se i pjesme novog, drugačijeg izričaja, a sve to upotpunjeno modernom produkcijom što će, vjerujemo, doprinijeti proširenju Stavrosove ionako brojne publike. Prvi singlovi s novog albuma, pjesma «Bepo Smokvica» i pjesma „Krećem ponovo“ , koje brzo osvajaju eter i publiku, dokazuju da je i ovog puta Stavros na svom dobro izgrađenom putu, a poslastice tek slijede! Na albumu se nalaze: „Krećem ponovo“, „Pozdravimo se“, „Bez tebe“, „Glava i pismo“, „Marija“, „Bepo Smokvica“, „Dani“, „Ne griješi tko ne voli“, „Rane stare, rane nove“ (s kojom se predstavio u finalu 8. Hrvatskog radijskog festivala), „Za dišpet „.
  U ponoć uz nastup Jasmina Stavrosa, osim bakljade bit će i spektakularan vatromet. Stavrosa zatim mijenja kralj Torcide Mladen Grdović, kojem su zaljubljenici Bilih priredili i posebno iznenađenje. Grdović će u sklopu svojeg nastupa, koji je planiran do tri sata, također promovirati novi CD sa najvećim hitovima. Slijedeći sat rezerviran je za Marijana Bana i njegove Ostale, dok su kao šlag na kraju predviđeni sjajni Gustafi.
  Organizatori nisu ništa prepuštali slučaju pa je tako, između ostalog, postignut i sporazum s poduzećem „Promet“. Prometovci su se tako obvezali na osiguranje posebnih autobusnih linija koji će cijelu noć iz Splita i Kaštela, te u suprotnom smjeru, prevoziti posjetitelje koncerta. Kako je nakana organizatora cijeli Trogir pretvoriti u grad glazbe i veselja, na pet lokacija će biti postavljeni i veliki videozidovi na kojima će se prenositi zabava sa Batarije. To će biti najveći open air koncert sa domaćim izvođačima.

  Ulaznice za ovu trogirsku feštu, po cijeni od 30 kuna, već se nalaze u pretprodaji po cijeloj Dalmaciji.

  Medijski pokrovitelji su Slobodna Dalmacija, Radio Dalmacija i Hit records.

                                              
Vidimo se u Trogiru!
 


                                         Novi album Jasmina Stavrosa
              «Krećem ponovo» već u prodaji
  Jasmin Stavros izdao je novi album pod naslovom «Krećem ponovo», na kojem se nalazi deset novih pjesama, kao stvorenih za opuštanje i dobru zabavu.
  Već pri prvom slušanju jasno je da je album pun hitova i da s razlogom očekujemo izuzetnu prodaju.
  Osim dosadašnjih iskušanih suradnika, na novom albumu «Krećem ponovo», Stavros je okupio i neke nove, poput Ante Pecotića, Jadranke Krištof, Vinka Didovića, Hrvoja Grčevića, te nakon mnogo godina ponovo i Rajka Dujmića.
  Izuzev pjesama koje su napravljene po dobro provjerenom receptu s kojim Stavros godinama čvrsto drži svoju publiku uz sebe i na svojim koncertima, na ovom albumu pojavljuju se i pjesme novog, drugačijeg izričaja, a sve to upotpunjeno modernom produkcijom i dizajnom, što će, vjerujemo, doprinijeti proširenju Stavrosove ionako brojne publike.
  Prvi singlovi s novog albuma, pjesma «Bepo Smokvica» i pjesma „Krećem ponovo“, koje brzo osvajaju eter i publiku, dokazuju da je i ovog puta Stavros na svom dobro utabanom putu, a poslastice tek slijede!
  Video spot će se snimiti za pjesmu „Bepo Smokvica “, za koju je tekst napisao hitmaker Ante Pecotić, glazbu legendarni Janko Mlinarić - Truli, te aranžman Feodor Boić i Hrvoje Grčević.

Na albumu se nalaze: „Krećem ponovo“
                                 „Pozdravimo se“
                                 „Bez tebe“
                                 „Glava i pismo“
                                 „Marija“
                                 „Bepo Smokvica“
                                 „Dani “
                                 „Ne griješi tko ne voli“
                                 „Rane stare, rane nove“
                                      (s kojom se predstavio u finalu 8. Hrvatskog radijskog festivala)
                                 „Za dišpet „

 

Hit records - Avenija Dubrovnik 15, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel. 00385-1-6550-580,  Fax. 00385-1-6550-375, Mobitel 00385-98-1664-225
e-mail:
kristina.krajna@hitrecords.hr

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t