studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna: Kristina Krajna

 Grupa Ruswaj snimila je svoj prvi video spot

  Zagreb, 22.10.2004.- Nakon pobjede na festivalu „Oni dolaze“ sa pjesmom „Predugo me ne voliš“, grupa Ruswaj polako, ali sigurno popela se na skoro sve top liste u Hrvatskoj . Već su deset tjedana na hrvatskoj nacionalnoj top listi i još uvijek su na visokom trećem mjestu. Osim hrvatskih top lista pojavili su se i na nekoliko slovenskih top lista, te na njemačkoj top listi „Charts of the hartz“ 100 najvećih svjetskih hitova. Na top listi su već peti tjedan, sada već na zavidnom 21. mjestu. Došlo je vrijeme i za njihov prvi video spot. Spot za pjesmu „Predugo me ne voliš“ sniman je u Zagrebu, a režirala ga je Vanja Juranić. Od ovog tjedna počinje se prikazivati na svim televizijama u Hrvatskoj, a i šire.

                                                     *   *   *
 
  RUSWAJ na Charts of the hartz

  Pred Vama je grupa Ruswaj, novo ime u estradnom svijetu, a sada već i trostruki pobjednici hrvatskog radijskog festivala za mlade – „Oni dolaze“. Ovaj put učinili su to s pjesmom „Predugo me ne voliš“ koja se u samo tri tjedna popela na 2. mjesto nacionalne top liste HR TOP 20, na nekoliko slovenskih top lista, te na TOP 100 „Charts of the hartz“ njemačkih radio postaja. Tamo su već drugi tjedan sada već na zapaženom 58. mjestu. Ovih dana grupa Ruswaj završava i svoj prvi video spot čiju premijeru očekujemo 10. listopada.

   Zapamtite Ruswaj, oni su došli da bi ostali.
                                                      *   *   *               
 
    ŠTA SE RADI NA HRVATSKOJ ESTRADI:
  
Niko Bete – Nakon izlaska petog studijskog albuma pod nazivom Živim i ljubim narod svoj, sada je prilika, da najavimo i njegovu promociju u četvrtak 07.10.2004. u diskoteci The Best (Zagreb).
                                                      *   *   *
   Nakon ovoljetnog koncerta na Hvaru,
Dado Topić i njegova ekipa i dalje vrijedno rade na promociji njegovog novog albuma Apsolutno sve. Ovaj tjedan konačno ćete vidjeti dio tog koncerta i to kroz video broj za skladbu Princeza koju je izveo u duetu s Tijanom Dapčević.

                                                      *   *   *
  Dok
Tony Cetinski priprema CD i DVD live iz Umaga, ubire plodove svog rada kroz koncerte, nagrade i radio emitiranja. Po službenim podacima POSLUH-a, koji prate najizvođenije domaće skladbe i izvođače svake godine, Tony na top 20 najizvođenijih pjesama ove godine ima čak tri pjesme i to na 3.mjestu Blago onom tko te ima, na 4.mjestu Budi uz mene i na 18. Rijeka ljubavi, što mu donosi visoko 3.mjesto na top 20 najizvođenijih domaćih glazbenika.

      Za sve koje vole koncerte, evo malih uputa.....


 
* Ovaj tjedan Vesna Pisarović nastupa po Sloveniji, pa obratite pažnju na plakate i reklame.
 
* Ekipa u Bistri  - pripremite se, jer vam u subotu,  02.10.2004. dolaze Baruni,
 
* Zagrepčani će u dva navrata ovaj tjedan moći na koncert Tonya Cetinskog 24.09.2004. na Šalati (gost na koncertu Dine Jelusića) i 25.09.2004. otvara sezonu u OTV domu,
 
* a za Jasminom Stavrosom možete doletjeti do Frankfurta ako vas je volja, tjedan poslije toga je bliže, pa će vam biti lakše doći.
 

   Iz prve ruke...

 
Tony Cetinski – Protekli mjeseci stvarno su mu bili plodni i naporni. Nizao je hitove, imao 4 nominacije za Porin, osvojio Davorina za najbolji album, pa Oscar popularnosti, pa veliki koncert sa Simfonijskim orkestrom u Umagu, o kojem, vjerujem svi znate....Prije nekoliko dana osvojio je i nagradu za najslušanijeg hrvatskog izvođača u BiH, a po podacima radio postaja u susjednoj nam državi. Osim što je zauzet nastupima do kraja ove godine, Tony i njegova ekipa spremaju nam nekoliko novih stvari. Za mjesec dana izaći će CD, a potom i DVD live s koncerta u Umagu, a trenutno i odabire pjesme za svoj novi, deveti po redu studijski album, koji bi trebao izići početkom slijedeće godine.


   Osim Tonyja, novi album sprema i Dražen Zečić. Najavni singl „Pokidat ću lance sve“, s kojim je Zeko pobijedio na 8.hrvatskom radijskom festivalu po glasovima publike bio je odlična najava novog albuma, kojeg očekujemo na tržištu kroz 10-ak dana. Jedva čekate, znamo! A do tada uživajte u njegovom drugom singlu „Nikada više“ s kojim se nedavno predstavio na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije.


  Niko Bete – izdao je novi album, peti u njegovoj karijeri pod nazivom „Živim i ljubim narod svoj“. Na albumu je 10 novih pjesama, koje su kao i dosad posvećene Bogu, domovini i ljudima dobre volje, a Niko Bete je i autor i tekstopisac. Za prvi singl s albuma „Crna mi je u divojke kosa“, snimio je i video spot.


 

 

Hit records - Avenija Dubrovnik 15, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel. 00385-1-6550-580,  Fax. 00385-1-6550-375, Mobitel 00385-98-1664-225
e-mail:
kristina.krajna@hitrecords.hr

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t